:
:

Reklamacije - zamenjava ali vračilo blaga

Če ste blago prejeli brez poškodb, vendar niste zadovoljni z njegovo kakovostjo ali velikostjo, se obrnite na nas prek obrazca za pritožbe ali po e-pošti. Ponosni smo na to, da dobavljamo blago najvišje kakovosti iz izbranih materialov, ki ga izdelujejo ljudje na Češkem, vendar je za nas najpomembnejše vaše popolno zadovoljstvo z nakupom. Vedno se lahko individualno dogovorimo o zamenjavi ali vračilu - tudi po izteku zakonsko določenega 14-dnevnega roka.

  • 30 dni za vrnitev ali zamenjavo izdelkov za BREZPLAČNO - vse lahko skrbno preizkusite

  • Preprosto z obrazcem za pritožbo ali e-pošto - ne pozabite navesti vseh podrobnosti, zlasti številke naročila in svojih želja.

  • Brezplačna dostava za vračilo - za vračilo izdelka od nas zahtevajte kodo za vračilo

  • Paket prinesite na najbližjo dostavno točko urada za paketne pošiljke in operaterju sporočite kodo. Drugih podatkov ne potrebujete.

  • Brezplačna dostava - novo izbrano blago vam bomo poslali na naše stroške

  • Hitrost - v 5 delovnih dneh po prejemu vrnjenega blaga vam pošljemo novo po vaši izbiri

 

Naš center za storitve za stranke vam je vedno na voljo, če menite, da nekaj ni v redu, ali če želite le nasvet.

 

Blago pred pakiranjem skrbno preverimo, vendar se lahko zgodi, da se med prevozom poškoduje, da je naročilo pomešano ali da vam naročeno blago preprosto ne ustreza.
Če pride do takšne situacije, izpolnite obrazec.
Želimo, da ste čim bolj zadovoljni, zato vam bomo ugodili, tudi če krivda ni na naši strani.

Osebni prevzem v naših prostorih v Brnu

Zelo bomo veseli, če boste ob osebnem prevzemu v naši trgovini preverili vsebino naročila. Morebitna neskladja lahko odpravite na kraju samem. Če po prejemu ugotovite, da nekaj manjka ali da nekaj manjka, izpolnite obrazec za pritožbo ali napišite e-pošto. Osebje za pomoč strankam bo z vami z veseljem uredilo vse potrebno.  

Dostava blaga po kurirju in prevzem na zbirnih mestih

Očitne poškodbe, ugotovljene ob prejemu

Če že ob prejemu opazite poškodovano embalažo, paketa sploh ne sprejmite in nas kontaktirajte prek pritožbenega obrazca ali po e-pošti. Takoj bomo poskrbeli za novo pošiljko (poštnino seveda plačate le enkrat) in sami poskrbeli za reklamacijo.

Če se vam mudi, morebitne napake vpišite v dobavnico pri kurirju in paket sprejmite. Originalno embalažo shranite - potrebovali jo bomo za naslednji postopek reklamacije, ki ga bomo izvedli mi. Tudi v tem primeru vas prosimo, da izpolnite obrazec za pritožbo ali nam pošljete e-pošto.

Skrite poškodbe, odkrite po prevzemu

Poškodbe na pošiljki se lahko pokažejo šele, ko jo prejmete, na primer če je mokra ali če se je krhko blago zlomilo med prevozom. V tem primeru čim prej izpolnite obrazec za pritožbo ali nam pošljite e-pošto. Poskrbeli bomo za dostavo novega blaga in začeli reševati reklamacijo pri prevozniku. Ne pozabite nam vrniti originalne embalaže in poškodovanega blaga - potrebovali jih bomo za reklamacijo.

Zamenjava blaga / manjkajoče blago

Če ste po prejemu blaga ugotovili, da v vašem paketu nekaj manjka ali je preveč zalog, se vam za to opravičujemo. Vse, kar morate storiti, je, da izpolnite obrazec za pritožbo ali napišete e-pošto, mi pa bomo vse uredili na lastne stroške. Če ste pomotoma naročili nekaj dodatnega, nam blago brez težav pošljite nazaj, mi pa vam bomo vrnili denar.

 

Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
French
fr
German
de
Hungarian
hu
Italian
it
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Slovene
sl
Ukrainian
uk