SPORT NANO majica kratek rokav .otroški .100 .črna

Majica z dolgimi rokavi AGTIVE® SPORT NANO z izjemnimi lastnostmi, primerna za vse športne dejavnosti na prostem. # funkcionalno | antibakterijsko | hitro sušenje | neželezna | odporna na umazanijo #... 
: 18.16 EUR (--0%)
15.02 EUR 
> 5 ks
18.17 EUR
ks
: SPT_ETK_bk_100
:

SPORT NANO majica kratek rokav .otroški

Majica s kratkimi rokavi NANO AGTIVE® SPORT z izjemnimi lastnostmi, primerna za vse športne dejavnosti na prostem. # funkcionalno | antibakterijsko | hitro sušenje | neželezna | odporna na umazanijo #

Športna majica, ki se lahko zelo hitro odzove na povečane obremenitve. Narejen je iz integrirane pletenine, ki združuje najboljše lastnosti dveh funkcionalnih materialov - polipropilena in poliestra. 

Polipropilen v bakteriostatični obdelavi zanesljivo prenaša vlago na zunanji sloj poliestra, ki v sodelovanju s posebno strukturo pletenine, ki povečuje površino lica, to vlago zelo hitro izhlapi v okoliški prostor. Polipropilen ohranja kožo suho tudi med večjo fizično aktivnostjo, je zelo udoben, ne povzroča alergije ter je odporen na plesni in bakterije.

Funkcionalna majica za športne in fizične dejavnosti v hladnem vremenu ali za potovanja, ko se temperature spreminjajo, na primer spomladi in jeseni. Primeren je tudi za vse telesne dejavnosti na prostem, izlete ali sprehode.

Uporabljena fina polipropilenska vlakna so nevpojna, zato odvajajo znoj na površino pletenine, ne hladijo kože in zagotavljajo toplotno udobje za vaše telo. Aktivne sestavine nanoAg, tj. nanodelci srebra, so v celotni prostornini vlakna, so varne, ne dražijo kože in ne povzročajo alergij.

Srebro aktivno zmanjšuje rast bakterij in tako zagotavlja trajno in dolgotrajno zaščito pred bakterijami, virusi in vonjavami.

mADE IN CZ - Ročno izdelano na Češkem

Uporaba:

Primerno za: smučanje, deskanje na snegu, motoristične športe, delovne dejavnosti, prosti čas in potovanja, zimske športe, pohodništvo, vodne športe, pohodništvo in vse druge dejavnosti na prostem.

 


Vzdrževanje:

 • Natančno upoštevajte navodila na etiketah posameznih izdelkov in jih obdelujte v skladu s prikazanimi simboli.
 • Uporabite pralno kopel s temperaturo največ. 40 °C, višje temperature lahko poškodujejo oblačila. Naši materiali so antibakterijski in odporni na madeže, višja temperatura ni potrebna.Če so oblačila umazana s prahom, ne odlašajte s pranjem, saj prah poškoduje strukturo vlaken.
 • Oblačila je priporočljivo prati obrnjena na hrbtni strani, saj se bo tako njihova estetika ohranila dlje časa.Perite jih ločeno od drugih oblačil, saj lahko zadrge in kovinski deli na drugih oblačilih poškodujejo njihovo teksturo.
 • Uporabite običajna pralna sredstva, najbolje se obnesejo tekoča pralna sredstva brez mehčalca tkanin.Perila ne puščajte dolgo časa namočenega v detergentu.Ne uporabljajte mehčalca tkanin. Mehčalec tkanin tvori film na posameznih vlaknih, ki ovira antibakterijsko delovanje in zamaši kapilarni sistem za odvajanje znoja.
 • Oblačila sušite prosto obešena; zaradi nevpojnosti se hitro sušijo; ne uporabljajte sušilnika ali drugih grelnih teles.
 • Materiali, iz katerih so izdelana naša oblačila, se ne mečkajo, zato likanje ni potrebno.

 


Številčenje in velikosti - otroški

Številčenje (CZ)

98/104

110/116

122/128

134/140

146/152

158/164

Starost

2-4 leta

4-6 let

6-8 let

8-10 let

10-12 let

12-14 let

Mark

100

110

120

130

140

150

Telesna višina (cm)

95-106

108-118

120-130

132-142

144-154

156-168

Obseg prsnega koša (cm)

57-58

59-60

62-64

66-68

72-76

80-84

Obseg pasu (cm)

54-55

56-57

58-59

60-61

63-65

67-69

Obseg sedeža (cm)

60-62

64-66

68-70

72-74

78-82

86-90

 

Spol
E - Otroški
Serija
SPORT - za športne in druge dejavnosti
Material
SPORT - 140 g/m2 - 60 % poliester, 40 % polipropilen Ag+
Standard
Certifikat Oekotex Standard 100, antibakterijski test AATCC TM 100:2012, protivirusni test ISO 18184:2019
Substance
silver phosphate glass, CAS: 308069-39-8
Izvor
Ročno izdelano na Češkem
Funkcionalna športna oblačila

Funkcionalna športna oblačila

Prilegajoče se večnamensko spodnje perilo agtive® je namenjeno vsem, ki želijo ohraniti telo suho dlje časa, hitro odvajajo znoj s kože in hkrati ohranjajo toplotno udobje. Primeren je ne le za šport, temveč tudi za delo, prosti čas in potovanja. anatomsko oblikovano spodnje perilo agtive® uporablja edinstveno tehnologijo. Izdelan je iz polipropilena ali poliestra, ki vsebuje nanodelce srebra in je primernejši za odvajanje znoja s telesa kot naravni tekstilni materiali.

Glavne prednosti

 • Aktivno uničuje odporne bakterije za preprečevanje neprijetnega vonja in prekomernega potenja
 • Vodna para se zaradi prefinjene obdelave odlično odvaja stran od kože - gladka spodnja plast funkcionalnega spodnjega perila se popolnoma prilega koži, rebrasta zgornja stran funkcionalnega spodnjega perila pa ustvarja učinek dimnika
 • Brez vonja ostane več dni, zato ga ni treba prati po vsaki uporabi, kar prihrani tudi ekonomske in okoljske stroške
 • Ni ga treba likati, odporen je na mehansko obrabo, masti, olja in kisline
 • Zagotavlja boljše toplotno udobje - koža ostane suha in ustvarja občutek toplote v hladnem vremenu, medtem ko se telo v toplem vremenu ohlaja
 • Z dodatkom drugih vrst vlaken, kot sta elastan in merino volna, ponujamo funkcionalna oblačila za vse letne čase

Za zagotovitev optimalnega delovanja priporočamo: v hladnem vremenu vedno vzdržujte sistem plasti:

1.plast - antibakterijsko funkcionalno spodnje perilo

 • odvaja znoj s kože, uravnava temperaturo, odpravlja rast bakterij in posledično neprijeten vonj

2.plast - toplotno izolacijska nevpojna oblačila

 • prenaša vodno paro stran od telesa, jo zadržuje na telesu, ščiti pred mrazom

3.plast - vodoodporna paroneprepustna oblačila

 • prepušča vodno paro iz plasti toplotne izolacije, ščiti pred vetrom in zunanjo vlago ali dežjem
Za kolesarjenje in tek

Za kolesarjenje in tek

Odlična funkcionalna oblačila ščitijo vaše telo pred znojem, mrazom, pregrevanjem, bakterijami in utrujenostjo.


S prefinjeno strukturo pletenin in dodatkom drugih vrst elastana ter vlaken volne merino smo ustvarili osnovno paleto funkcionalnih oblačil za šport in aktivne dejavnosti na prostem. Funkcionalno spodnje perilo AGTIVE ustvarja topel občutek v hladnem vremenu in hladen občutek v toplem vremenu. 

AGTIVE je anatomsko oblikovano in prilegajoče se funkcionalno spodnje perilo za moške, ženske in otroke.
Funkcionalen zaradi svojih izjemnih lastnosti.

Kroj je maksimalno prilagojen obliki telesa, dobro ohranja obliko in silhueto. Izdelan je iz pletenin iz finih, na primer polipropilenskih, nevpojnih vlaken, ki vsebujejo nanodelce srebra/cinka(Ag+/Zn+). Material je pleten na poseben način, njegove plasti pa odvajajo vlago.Odvaja znoj na površino pletenine, ne hladi na koži, pomaga pri izhlapevanju, zagotavlja optimalno toplotno udobje med športom, delom in prostim časom, pa tudi udobno potovanje in dolgotrajen občutek čistoče. Aktivne sestavine, tj. srebrovi/cinkovi ioni, so v celotni prostornini vlakna, so varne, ne dražijo kože in ne povzročajo alergij.Nanodelci - srebrovi/cinkovi ioni, ki se nahajajo neposredno v vlaknih pletenine, zagotavljajo trajno zaščito pred bakterijami, aktivno zmanjšujejo razmnoževanje bakterij in tako zagotavljajo trajno in dolgoročno zaščito pred neprijetnim vonjem.

Funkcionalno spodnje perilo za vse, ki se radi ukvarjate s športom in telesnimi dejavnostmi ali radi potujete. Primeren je tudi za vse telesne dejavnosti na prostem, izlete ali sprehode.

Funkcionalna oblačila AGTIVE so izdelana iz udobnega in lahkega materiala, se hitro sušijo in so odporna na umazanijo. Lastnosti uporabljenega materiala so trajne. Uporaba ravnih šivov in visoka kakovost izdelave dajeta platnu visoko vzdržljivost in uporabno vrednost. Izdelkov AGTIVE ni treba prati po vsaki uporabi in tako aktivno prispevate k varovanju okolja :)

SPORT

SPORT

agtive® SPORT - športno in barvito

Športno spodnje perilo, ki se lahko zelo hitro odzove na povečane obremenitve. Izdelana je iz integrirane pletenine, ki združuje najboljše lastnosti dveh funkcionalnih materialov - polipropilena in poliestra.  

Polipropilen v bakteriostatični obdelavi zanesljivo prenaša vlago na zunanji sloj poliestra, ki v sodelovanju s posebno strukturo pletenine, ki povečuje površino lica, to vlago zelo hitro izhlapi v okoliški prostor. Polipropilen ohranja kožo suho tudi med večjo fizično aktivnostjo, je zelo udoben, ne povzroča alergije ter je odporen na plesni in bakterije. 

Spodnje perilo SPORT je namenjeno vsem, ki ste vajeni kakovosti in lastnosti spodnjega perila agtive® in želite uživati v svojih aktivnostih v najljubši barvi. Posebej primeren je za šport na prostem ali povečano telesno dejavnost pri zmernih temperaturah, na primer spomladi in jeseni. 

Učinkovite bakteriostatične snovi so v celotnem volumnu vlakna, so varne, ne dražijo kože in ne povzročajo alergij. 

Naših izdelkov vam po vsaki uporabi ni treba prati in tako aktivno prispevate k varovanju okolja :)

Uporaba ravnih šivov in visoka kakovost izdelave dajeta platnu visoko vzdržljivost in uporabno vrednost. Po vsaki uporabi ni treba prati - tako prihranite čas in denarnico. 

 

Uporabljeni material

Narejen je iz materiala nanoagent SPORT (140 g/m2 - 60 % poliester, 40 % polipropilen Ag+ z nanodelci srebra), zato je trajna in nevpojna zaščita pred bakterijami in posledičnim vonjem. Dolgo boste imeli občutek čistoče.

SPORT

Funkcionalne majice za otroke

Funkcionalne majice za otroke

Otroške majice s kratkimi rokavi, majice z dolgimi rokavi

Funkcionalne antibakterijske majice za otroke

Majice Agtive® so posebej primerne za šport na prostem ali povečano telesno aktivnost, pa tudi za udobno potovanje.

Učinkovite bakteriostatične snovi so v celotnem volumnu vlakna, so varne, ne dražijo kože in ne povzročajo alergij.

Uporaba ravnih šivov in visoka kakovost izdelave dajeta platnu visoko vzdržljivost in uporabno vrednost. Po vsaki uporabi ni treba prati - tako prihranite čas in denarnico.

Zavrtite kolesa za Fenix

Zavrtite kolesa za Fenix

3. - 17. september 2022

Zavrtite kolesa za Fenix

Dobrodelna virtualna kolesarska dirka za ParaCENTRE Fenix

Premagajte sebe in z nami zavrtite kolesa za dober namen!

Izberite svojo kategorijo, prijavnino ali naročite druge predmete za zbiranje sredstev, da v celoti podprete ParaCENTRUM Fenix in pretečete čim več kilometrov od 3. september do 17. september 2022. Izkupiček od prijavnine bo namenjen rehabilitaciji naših strank s poškodbo hrbtenjače. Redna rehabilitacija je ena najpomembnejših dejavnosti in je sestavni del življenja vsakega uporabnika invalidskega vozička.

Vozite lahko kolo, skuter, ročno kolo, invalidski voziček z dodatnimi kolesi, vozite sami, v skupini ali z družino, kadar koli in kjer koli! Svojo uspešnost lahko merite prek priljubljene aplikacije ali aplikacije EPP Pomáhej gibem Fundacije ČEZ. Nato ga vnesite v sistem za merjenje časa IronTime s povezavo, ki jo boste prejeli 3 dni pred dirko. Svoje rezultate, vključno s fotografijami, delite na svojih družbenih omrežjih pod hashtagom #roztockola ali #roztockolaprofenix.

Pokrovitelj kolesarske dirke je Jaroslav Kulhavý, pomemben češki dobitnik medalj in olimpijski kolesarski prvak, ki je leta 2012 v Londonu zmagal na dirki gorskih koles.

 

Uradni začetek

Kolesarska dirka se bo začela 3. september 2022 ob 10:00 uri. ob tej priložnosti bo na kolesarski stezi v bližini nakupovalnega središča Olympia Brno potekal simbolični start, na katerega vabimo vse rokometaše, kolesarje in druge športne navdušence. Vožnja s kolesi bo potekala od 9.30 do 11.30. rezervirano samo za udeležence dirke. Na parkirišču za OC Olympia vam bo na voljo osebje, ki vam bo pomagalo pri premikanju iz vozila na ročno kolo itd.) in prostori za invalide s straniščem. 

 

Za zmagovalce vseh kategorij smo pripravili športne antibakterijske funkcionalne majice. Velikost, barvo in obliko bodo izbrali zmagovalci.

SPORT NANO majica kratek rokav .otroški

EUR
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
French
fr
German
de
Hungarian
hu
Italian
it
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Slovene
sl
Spanish
es
Ukrainian
uk