SILUET NANO kamisol z naramnicami .ženski .XS .črna

AGTIVE® SILUET NANO Tanko in lahko funkcionalno spodnje perilo za vse dejavnosti. Zaradi prožnosti in prefinjenega kroja se tesno prilega koži, odvaja znoj in poskrbi za optimalno toplotno udobje. # funkcionalno | antibakterijsko | hitro sušenje | neželezna | odporna na umazanijo #... 
: 22.76 EUR (-0%)
18.81 EUR 
> 5 ks
22.76 EUR
ks
: SIL_DKO_bk_XS
:

SILUET NANO kamisol z naramnicami .ženski

Tanko in lahko funkcionalno spodnje perilo NANO AGTIVE® SILUET za vse dejavnosti. Zaradi prožnosti in prefinjenega kroja se tesno prilega koži, odvaja znoj in poskrbi za optimalno toplotno udobje. Zasnovan je za nošenje pod vsem našim funkcionalnim spodnjim perilom. # funkcionalno | antibakterijsko | hitro sušenje | neželezo | odporno na umazanijo #

Anatomsko oblikovano in prilegajoče se spodnje perilo, , ki se prilega oblinam telesa za čim boljšo obliko in silhueto. Izdelan je iz pletenega finega polipropilena, ki vsebuje nanodelce srebra. Določena metoda pletenja daje funkcionalne lastnosti.Odvaja znoj in zagotavlja optimalno toplotno udobje med športom, delom in prostim časom, pa tudi udobno potovanje in dolgotrajen občutek čistoče.

Funkcionalno spodnje perilo za vaše udobje in priročnost v vseh vremenskih razmerah in pri vseh telesnih dejavnostih ali na potovanjih, v službi, podjetju.

Uporabljena fina polipropilenska vlakna so nevpojna, zato odvajajo znoj na površino pletenine, ne hladijo kože in zagotavljajo toplotno udobje za vaše telo. Aktivne sestavine nanoAg, tj. nanodelci srebra, so v celotni prostornini vlakna, so varne, ne dražijo kože in ne povzročajo alergij.

Srebro aktivno zmanjšuje rast bakterij in tako zagotavlja trajno in dolgotrajno zaščito pred bakterijami, virusi in vonjavami.

mADE IN CZ - Ročno izdelano na Češkem

Uporaba:

Primerno za: vsakodnevno nošenje, športne dejavnosti, potovanja in vse druge dejavnosti skozi vse leto, zasnovano za nošenje pod funkcionalnimi oblačili, pa tudi pod oblačili pri delu, v pisarni in na potovanjih.

Priporočamo, da ta izdelek nosite kot prvo plast vsak dan - v vsakem vremenu in pri vsaki fizični aktivnosti.

 


Vzdrževanje:

  • Natančno upoštevajte navodila na etiketah posameznih izdelkov in jih obdelujte v skladu s prikazanimi simboli.
  • Uporabite pralno kopel s temperaturo največ. 40 °C, višje temperature lahko poškodujejo oblačila. Naši materiali so antibakterijski in odporni na madeže, višja temperatura ni potrebna.Če so oblačila umazana s prahom, ne odlašajte s pranjem, saj prah poškoduje strukturo vlaken.
  • Oblačila je priporočljivo prati obrnjena na hrbtni strani, saj se bo tako njihova estetika ohranila dlje časa.Perite jih ločeno od drugih oblačil, saj lahko zadrge in kovinski deli na drugih oblačilih poškodujejo njihovo teksturo.
  • Uporabite običajna pralna sredstva, najbolje se obnesejo tekoča pralna sredstva brez mehčalca tkanin.Perila ne puščajte dolgo časa namočenega v detergentu.Ne uporabljajte mehčalca tkanin. Mehčalec tkanin tvori film na posameznih vlaknih, ki ovira antibakterijsko delovanje in zamaši kapilarni sistem za odvajanje znoja.
  • Oblačila sušite prosto obešena; zaradi nevpojnosti se hitro sušijo; ne uporabljajte sušilnika ali drugih grelnih teles.
  • Materiali, iz katerih so izdelana naša oblačila, se ne mečkajo, zato likanje ni potrebno.

 


Številčenje in velikosti - ženske

Številčenje (CZ)

30/32

34/36

38/40

42/44

46/48

50/52

52/54

54/56

56/58

Mark

XS

S

M

L

XL

XXL

3XL

4XL

5XL

Telesna višina (cm)

160-164

164-168

168-172

172-176

176-180

180-184

184-188

184-188

184-188

Obseg prsnega koša (cm)

71-78

79-86

87-94

95-102

103-110

111-118

119-126

127-134

135-142

Obseg pasu (cm)

53-60

61-68

69-76

77-84

85-92

93-100

101-108

109-116

117-124

Obseg sedeža (cm)

81-88

89-96

97-104

105-112

113-120

121-128

129-136

137-144

145-152

 

Spol
D - Ženski
Serija
SILUET - prilagodljiv in prilegajoč se
Material
SILUET - 165 g/m2 - 92 % poliester Ag+, 8 % elastan
Standard
Certifikat Oekotex Standard 100, antibakterijski test AATCC TM 100:2012, protivirusni test ISO 18184:2019
Substance
silver phosphate glass, CAS: 308069-39-8
Izvor
Ročno izdelano na Češkem
Za potovanja in delo

Za potovanja in delo

Odlično funkcionalno spodnje perilo ščiti vaše telo pred znojem, mrazom, pregrevanjem, bakterijami in utrujenostjo.

Poleti ne tvori vidnih znojnic, odpravlja neprijeten vonj tudi več dni in je zato namenjen povsod, kjer želite biti ves čas videti sveži.


S prefinjeno strukturo pletenin in dodatkom drugih vrst elastana ter vlaken volne merino smo ustvarili osnovno paleto funkcionalnih oblačil za šport in aktivne dejavnosti na prostem. Funkcionalno spodnje perilo AGTIVE ustvarja topel občutek v hladnem vremenu in hladen občutek v toplem vremenu. 

AGTIVE je anatomsko oblikovano in prilegajoče se funkcionalno spodnje perilo za moške, ženske in otroke.
Funkcionalen zaradi svojih izjemnih lastnosti.

Kroj je maksimalno prilagojen obliki telesa, dobro ohranja obliko in silhueto. Izdelan je iz pletenin iz finih, na primer polipropilenskih, nevpojnih vlaken, ki vsebujejo nanodelce srebra/cinka(Ag+/Zn+). Material je pleten na poseben način, njegove plasti pa odvajajo vlago.Odvaja znoj na površino pletenine, ne hladi na koži, pomaga pri izhlapevanju, zagotavlja optimalno toplotno udobje med športom, delom in prostim časom, pa tudi udobno potovanje in dolgotrajen občutek čistoče. Aktivne sestavine, tj. srebrovi/cinkovi ioni, so v celotni prostornini vlakna, so varne, ne dražijo kože in ne povzročajo alergij.Nanodelci - srebrovi/cinkovi ioni, ki se nahajajo neposredno v vlaknih pletenine, zagotavljajo trajno zaščito pred bakterijami, aktivno zmanjšujejo razmnoževanje bakterij in tako zagotavljajo trajno in dolgoročno zaščito pred neprijetnim vonjem.

Funkcionalno spodnje perilo za vse, ki se radi ukvarjate s športom in telesnimi dejavnostmi ali radi potujete. Primeren je tudi za vse telesne dejavnosti na prostem, izlete ali sprehode.

Funkcionalna oblačila AGTIVE so izdelana iz udobnega in lahkega materiala, se hitro sušijo in so odporna na umazanijo. Lastnosti uporabljenega materiala so trajne. Uporaba ravnih šivov in visoka kakovost izdelave dajeta platnu visoko vzdržljivost in uporabno vrednost. Izdelkov AGTIVE ni treba prati po vsaki uporabi in tako aktivno prispevate k varovanju okolja :)

SILUET

SILUET

agtive® SILUET

Spodnje perilo dobiva novo dimenzijo - raztegljivo in lahko funkcionalno spodnje perilo za vse aktivne moške in ženske.Fina bakteriostatična poliestrska mikrovlakna dopolnjuje elastična likra. Zaradi prožnosti in prefinjenega kroja se tesno prilega koži, odvaja znoj in poskrbi za optimalno toplotno udobje. Ob izbiri ustrezne velikosti in kroja rahlo oblikuje postavo, hkrati pa ohranja zračnost pletenine.Zasnovan je za nošenje pod vsem našim funkcionalnim spodnjim perilom. Spremljal vas bo pri vseh dejavnostih v športu, pri delu, v prostem času in tudi na potovanjih, kjer so njegove značilnosti najbolj izrazite.

Uporabljena fina mikropoliestrska vlakna so nealergena, dihajo, se hitro sušijo in ne hladijo kože.

Srebro, ki je neposredno v polimeru vlaken, aktivno zmanjšuje rast bakterij in tako zagotavlja trajno in dolgotrajno zaščito pred neprijetnim vonjem. Aktivne snovi, tj. srebrovi ioni, so v celotni prostornini vlakna, so varne in ne povzročajo alergij. Naših izdelkov vam po vsaki uporabi ni treba prati in tako aktivno prispevate k varovanju okolja :)

Udoben in lahek material za najbolj občutljive dele telesa. Odporen je na mehansko obrabo, aktivno uničuje bakterije in preprečuje neprijetne vonjave. Zaradi vseh svojih lastnosti je odlična izbira za vsak dan... Po uporabi izdelka ni treba takoj oprati, kar boste najbolj cenili na poslovnih ali prostočasnih potovanjih.

Uporabljeni material

Narejen je iz nanoagenta SILUET - 165 g/m2 - 92 % poliestra z Ag+ (srebrnimi delci), 8 % elastana, zato je trajna in nevpojna zaščita pred bakterijami in posledično neprijetnim vonjem. Dolgo boste imeli občutek čistoče.

Ženske majice

Ženske majice

Ženske majice in majice

Funkcionalne antibakterijske majice in majice za ženske

Raztegljivo in lahko funkcionalno spodnje perilo za vse aktivne ženske.Fina bakteriostatična poliestrska mikrovlakna dopolnjuje elastična likra. Zaradi prožnosti in prefinjenega kroja se tesno prilega koži, odvaja znoj in poskrbi za optimalno toplotno udobje. Anatomski kroj rahlo oblikuje postavo, hkrati pa ohranja zračnost pletenine.Zasnovan je za nošenje pod vsemi vrstami funkcionalnih oblačil. Spremljal vas bo pri vseh dejavnostih v športu, pri delu, v prostem času in tudi na potovanjih, kjer so njegove značilnosti najbolj izrazite.

Udoben in lahek material za najbolj občutljive dele telesa. Odporen je na mehansko obrabo, nanodelci pa aktivno uničujejo bakterije in preprečujejo nastanek neprijetnih vonjav. Zaradi vseh svojih lastnosti je odlična izbira za vsak dan... Po uporabi izdelka ni treba takoj oprati, kar boste najbolj cenili na poslovnih ali prostočasnih potovanjih.

SILUET NANO kamisol z naramnicami .ženski

EUR
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
French
fr
German
de
Hungarian
hu
Italian
it
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Slovene
sl
Spanish
es
Ukrainian
uk