nanosox SPORT CYCLON nogavice .35-36 .črna

Funkcionalne antibakterijske nogavice nanosox AGTIVE SPORT CYKLON so zaradi edinstvene mešanice vlaken namenjene športu, potovanju ali delu v hladnem in toplem vremenu.... 
: 13.64 EUR (-10%)
10.15 EUR 
> 5 ks
12.28 EUR
ks
: NSX_CYB_bk_3536
:

nanosox SPORT CYCLON nogavice .črna+barva

Anatomsko oblikovane antibakterijske nogavice nanosox® AGTIVE SPORT CYKLON so posebej zasnovane za kolesarske in tekaške čevlje. Odlikujejo jih visoka absorpcija vlage, zračnost, prožnost in prijeten občutek na nogah. So tanki in trdno sedijo na stopalu. Nanodelci srebra, ki so v celotni nogavici, imajo širok spekter protibakterijskih in protiglivičnih učinkov.

Ojačana prst in peta zagotavljata dolgo življenjsko dobo nogavic. Nanosox® Cyclone lahko nosite več dni brez pranja, njegova mehkoba in sposobnost odstranjevanja vonja stopal pa se ohranita dolgo časa tudi v najzahtevnejših pogojih.

Mešanica tankih volnenih vlaken in tehničnih vlaken zelo dobro odvaja znoj s kože, ne ustvarja mokrega okolja v čevlju, ne hladi kože in zagotavlja toplotno udobje za vaša stopala. Nanosox® Cyclone nogavice imajo :

 • anatomsko prilagojena stran malčka (levo/desno)
 • ojačana peta in prst
 • kompresijski trak čez gleženj
 • ploščat verižni šiv na prstih
 • mrežasta pletenina na podplatu za maksimalno prezračevanje
 • polni/neobrobljeni robovi
 • oznake levo/desno in velikost na spodnjem delu nogavice

Aktivne sestavine, tj. srebrovi ioni, se ne absorbirajo, ker so v celotni prostornini nosilnega vlakna, so varne, ne dražijo kože in ne povzročajo alergij.

Srebro aktivno zmanjšuje rast bakterij in tako zagotavlja trajno in dolgotrajno zaščito pred neprijetnim vonjem. Naših izdelkov vam po vsaki uporabi ni treba prati in tako aktivno prispevate k varovanju okolja :)

mADE IN CZ - Ročno izdelano na Češkem


 

Uporabljeni materiali:

39 % merino volne, 21 % poliamida s srebrovimi ioni (PAD), 30 % polipropilena (POP), 10 % elastana

 

Tehnične podrobnosti:

NanoSox® COMFORT CYKLON so visokokakovostne športne nogavice za velike obremenitve. Nanodelci srebra, ki so v celotni prostornini nosilnega vlakna, imajo širok spekter protibakterijskih in protiglivičnih učinkov. Ojačani prsti in peta zagotavljajo dolgo življenjsko dobo nogavic.

Nogavice NanoSox® lahko v skrajnih primerih nosite več dni brez pranja ter dolgo časa ohranijo svojo mehkobo in sposobnost odpravljanja vonja stopal tudi v najzahtevnejših razmerah.

 

NanoSox® COMFORT CYKLON nogavice so revolucionarne, ker:

 • vsebujejo nanodelce - srebrove ione
 • kombinacija volne, polipropilena, elastana in poliamida = večja trdnost
 • zagotavljajo trajno antibakterijsko zaščito - še vedno so učinkoviti
 • anatomske pletenine, ojačana peta in prsti, kompresijski trak
 • par je sestavljen iz desnega in levega stopala kot pri čevljih
 • oznaka velikosti na spodnjem delu nogavice olajša usklajevanje po pranju


Uporaba:
Primerno za : kolesarske, tekaške ali lahke pohodniške čevlje.

  


 

Uporaba:

Primerno za: zaprte pohodniške, športne ali smučarske čevlje, za motošport, pohodništvo, potovanja in vse dejavnosti na prostem ter bivanje na prostem v hladnem vremenu

Anatomsko oblikovane antibakterijske nogavice za vse, ki se radi ukvarjate s športom in dejavnostmi v hladnem vremenu ali potujete, ko se temperature spremenijo.

  


Vzdrževanje:

 • Natančno upoštevajte navodila na etiketah posameznih izdelkov in jih obdelujte v skladu s prikazanimi simboli.
 • Uporabite pralno kopel s temperaturo največ. 40 °C, višje temperature lahko poškodujejo oblačila. Naši materiali so antibakterijski in odporni na madeže, višja temperatura ni potrebna.Če so oblačila umazana s prahom, ne odlašajte s pranjem, saj prah poškoduje strukturo vlaken.
 • Oblačila je priporočljivo prati obrnjena na hrbtni strani, saj se bo tako njihova estetika ohranila dlje časa.Perite jih ločeno od drugih oblačil, saj lahko zadrge in kovinski deli na drugih oblačilih poškodujejo njihovo teksturo.
 • Uporabite običajna pralna sredstva, najbolje se obnesejo tekoča pralna sredstva brez mehčalca tkanin.Perila ne puščajte dolgo časa namočenega v detergentu.Ne uporabljajte mehčalca tkanin. Mehčalec tkanin tvori film na posameznih vlaknih, ki ovira antibakterijsko delovanje in zamaši kapilarni sistem za odvajanje znoja.
 • Oblačila sušite prosto obešena; zaradi nevpojnosti se hitro sušijo; ne uporabljajte sušilnika ali drugih grelnih teles.
 • Materiali, iz katerih so izdelana naša oblačila, se ne mečkajo, zato likanje ni potrebno.

 


Številčenje in velikost - nogavice

Otroški

Ženske

Moški

ČSN (EN) notranja dolžina [mm]

ČSN (SL) zunanja dolžina [cm]

Angleščina [palec]

Francoski jezik EU [šiv]

✔︎

 

 

205

21,5

1

33

✔︎

✔︎

215

22,5

2

34

✔︎

✔︎

220

23

3

35

✔︎

✔︎

225

23,5

3,5

36

✔︎

✔︎

230

 24

 4

37 

 

✔︎ ✔︎

240

25

5

38

 

✔︎ ✔︎

250

26

6

39

 

✔︎ ✔︎

255

26,5

6,5

40

 

✔︎ ✔︎

260

27

7

41

 

✔︎ ✔︎

270

28

8

42

 

✔︎

280

29

9

43

 

✔︎

285

29,5

9,5

44

 

✔︎

290

30

10

45

 

✔︎

295

30,5

11

46

 

✔︎

300

31

12

47

 

✔︎

310

32

13

48

 

 

Spol
U - Unisex
Material
NSXAG - 45 % merino volne, 15 % poliamida Ag+, 30 % polipropilena, 10 % elastana
Substance
silver phosphate glass, CAS: 308069-39-8
Barva 2
črna
Serija
SPORT - za športne in druge dejavnosti
Izvor
Ročno izdelano na Češkem
Funkcionalne nogavice iz nanosoksa

Funkcionalne nogavice iz nanosoksa

Antibakterijske nogavice Nanosox®

Izdelujemo tudi funkcionalne antibakterijske nogavice pod lastno blagovno znamko nanosox®. Zaradi svojih edinstvenih lastnosti so te anatomsko oblikovane nogavice in podkolenke primerne za zahtevne delovne dejavnosti, pa tudi za priložnostno nošenje med športom, potovanjem ali pohodništvom. Vsebujejo nanodelce srebra, ki so antibakterijski in protiglivični, zato zavirajo delovanje bakterij, ne dražijo, ne povzročajo alergijskih reakcij in preprečujejo neprijeten vonj stopal.

Glavne prednosti

 • Zagotavljajo prijeten občutek in udobje, spodbujajo pravilno prekrvavitev stopal in jih ohranjajo tople
 • Trajna antibakterijska zaščita - ščiti stopala pred nelagodjem, alergijskimi reakcijami, mikozami, glivičnimi obolenji in drugimi boleznimi
 • Hitro odvajajo znoj in vlago, so zračni, mehki in prilagodljivi
 • Odpravljajo nastanek neprijetnih vonjav - brez pranja jih lahko nosite več dni
 • Ojačana peta in prsti zagotavljajo dolgotrajno obstojnost nogavic
 • Anatomsko oblikovan, z zaščitnimi elementi in prezračevalnimi conami
 • Privlačen dizajn češkega oblikovalca čevljev
 • Vsebujejo srebrove ione za antibakterijske lastnosti, merino volno za mehkobo, poliamid za visoko trdnost ter elastan za prožnost in oprijem. 

nanosox

 

agtive material

Na motorju

Na motorju

Odlično funkcionalno spodnje perilo ščiti vaše telo pred znojem, mrazom, pregrevanjem, bakterijami in utrujenostjo.

Tudi na tekmovanjih najvišje ravni. Ekipa Enduro Team Coufal ga je večkrat preizkusila na več mednarodnih prvenstvih enduro, offroad in cross country.


"Funkcionalno spodnje perilo Nanobodix Agtive je popolna bomba. Primerno za šport, na prostem in priložnostno nošenje. Ne pritiska, je odporen na umazanijo in bakterije. Tudi teden dni brez pranja."

pravi Jaroslav Coufal, dirkač enduro


S prefinjeno strukturo pletenin in dodatkom drugih vrst elastana ter vlaken volne merino smo ustvarili osnovno paleto funkcionalnih oblačil za vse letne čase. Funkcionalno spodnje perilo AGTIVE ustvarja topel občutek v hladnem vremenu in hladen občutek v toplem vremenu. 

AGTIVE je anatomsko oblikovano in prilegajoče se funkcionalno spodnje perilo za moške, ženske in otroke.
Funkcionalen zaradi svojih izjemnih lastnosti.

Kroj je maksimalno prilagojen obliki telesa, dobro ohranja obliko in silhueto. Izdelan je iz pletenin iz finih, na primer polipropilenskih, nevpojnih vlaken, ki vsebujejo nanodelce srebra/cinka(Ag+/Zn+). Material je pleten na poseben način, njegove plasti pa odvajajo vlago.Odvaja znoj na površino pletenine, ne hladi na koži, pomaga pri izhlapevanju, zagotavlja optimalno toplotno udobje med športom, delom in prostim časom, pa tudi udobno potovanje in dolgotrajen občutek čistoče. Aktivne sestavine, tj. srebrovi/cinkovi ioni, so v celotni prostornini vlakna, so varne, ne dražijo kože in ne povzročajo alergij.Nanodelci - srebrovi/cinkovi ioni, ki se nahajajo neposredno v vlaknih pletenine, zagotavljajo trajno zaščito pred bakterijami, aktivno zmanjšujejo razmnoževanje bakterij in tako zagotavljajo trajno in dolgoročno zaščito pred neprijetnim vonjem.

Funkcionalno spodnje perilo za vse, ki se radi ukvarjate s športom in telesnimi dejavnostmi ali radi potujete. Primeren je tudi za vse telesne dejavnosti na prostem, izlete ali sprehode.

Funkcionalna oblačila AGTIVE so izdelana iz udobnega in lahkega materiala, se hitro sušijo in so odporna na umazanijo. Lastnosti uporabljenega materiala so trajne. Uporaba ravnih šivov in visoka kakovost izdelave dajeta platnu visoko vzdržljivost in uporabno vrednost. Izdelkov AGTIVE ni treba prati po vsaki uporabi in tako aktivno prispevate k varovanju okolja :)

 

Na motorju v zmernem in toplem vremenu

Na motorju v zmernem in toplem vremenu

V toplem vremenu boste še posebej cenili tanko in lahko funkcionalno spodnje perilo. Zaradi svoje prožnosti se tesno oprime kože in postane vaša "druga koža". Mehka polipropilenska pletenina odvaja znoj in poskrbi za optimalno toplotno udobje na potovanjih, ko se blažje temperature izmenjujejo s toplimi in se vaše telo dovolj ogreje.

COOL
1. plast COOL motokukla majica dolga majica dolge spodnje hlače bokserji nogavice

Za kolesarjenje in tek

Za kolesarjenje in tek

Odlična funkcionalna oblačila ščitijo vaše telo pred znojem, mrazom, pregrevanjem, bakterijami in utrujenostjo.


S prefinjeno strukturo pletenin in dodatkom drugih vrst elastana ter vlaken volne merino smo ustvarili osnovno paleto funkcionalnih oblačil za šport in aktivne dejavnosti na prostem. Funkcionalno spodnje perilo AGTIVE ustvarja topel občutek v hladnem vremenu in hladen občutek v toplem vremenu. 

AGTIVE je anatomsko oblikovano in prilegajoče se funkcionalno spodnje perilo za moške, ženske in otroke.
Funkcionalen zaradi svojih izjemnih lastnosti.

Kroj je maksimalno prilagojen obliki telesa, dobro ohranja obliko in silhueto. Izdelan je iz pletenin iz finih, na primer polipropilenskih, nevpojnih vlaken, ki vsebujejo nanodelce srebra/cinka(Ag+/Zn+). Material je pleten na poseben način, njegove plasti pa odvajajo vlago.Odvaja znoj na površino pletenine, ne hladi na koži, pomaga pri izhlapevanju, zagotavlja optimalno toplotno udobje med športom, delom in prostim časom, pa tudi udobno potovanje in dolgotrajen občutek čistoče. Aktivne sestavine, tj. srebrovi/cinkovi ioni, so v celotni prostornini vlakna, so varne, ne dražijo kože in ne povzročajo alergij.Nanodelci - srebrovi/cinkovi ioni, ki se nahajajo neposredno v vlaknih pletenine, zagotavljajo trajno zaščito pred bakterijami, aktivno zmanjšujejo razmnoževanje bakterij in tako zagotavljajo trajno in dolgoročno zaščito pred neprijetnim vonjem.

Funkcionalno spodnje perilo za vse, ki se radi ukvarjate s športom in telesnimi dejavnostmi ali radi potujete. Primeren je tudi za vse telesne dejavnosti na prostem, izlete ali sprehode.

Funkcionalna oblačila AGTIVE so izdelana iz udobnega in lahkega materiala, se hitro sušijo in so odporna na umazanijo. Lastnosti uporabljenega materiala so trajne. Uporaba ravnih šivov in visoka kakovost izdelave dajeta platnu visoko vzdržljivost in uporabno vrednost. Izdelkov AGTIVE ni treba prati po vsaki uporabi in tako aktivno prispevate k varovanju okolja :)

spremenljivo vreme

spremenljivo vreme

Primerno za: vse dejavnosti na prostem in v zaprtih prostorih, potovanja in bivanje na prostem ter vse druge dejavnosti na prostem spomladi in jeseni, v spremenljivem vremenu

Priporočamo, da ta izdelek nosite kot prvi sloj pod nevpojnimi plastmi toplotne izolacije v spremenljivem vremenu (15 / 0 °C) z nizko telesno aktivnostjo ali v hladnem vremenu (10 / -10 °C) s povečanim telesnim naporom.

1 1

Tehnične podrobnosti:

Prav tako aktivno uničuje odporne bakterije in tako preprečuje nastajanje neprijetnih vonjav. Izdelana je iz prijetnega in lahkega materiala, se hitro suši in je odporna na madeže. Material je 9-krat močnejši od bombaža, zato je odporen na mehansko obrabo. Uporaba ravnih šivov in visoka kakovost izdelave dajeta platnu visoko vzdržljivost in uporabno vrednost. Po vsaki uporabi ni treba prati - tako prihranite čas in denarnico.

 • aktivno uničuje tudi odporne bakterije
 • preprečuje nastajanje vonjav
 • tesno prilegajoč se anatomski kroj
 • ploski šivi brez stiskanja
 • udoben in lahek material
 • odvaja znoj in ne hladi
 • hitro sušenje in odpornost na umazanijo
 • odpornost na mehansko obrabo
 • 9-krat močnejši od bombaža
 • visoka vzdržljivost in uporabna vrednost
 • po vsaki uporabi ni treba umivati
blago in toplo vreme

blago in toplo vreme

Primerno za: vse dejavnosti na prostem in v zaprtih prostorih, potovanja in bivanje v naravi

Priporočamo, da ta izdelek nosite kot prvo plast v blagem in toplem vremenu.

1 1

Tehnične podrobnosti:

Prav tako aktivno uničuje odporne bakterije in tako preprečuje nastajanje neprijetnih vonjav. Izdelana je iz prijetnega in lahkega materiala, se hitro suši in je odporna na madeže. Material je 9-krat močnejši od bombaža, zato je odporen na mehansko obrabo. Uporaba ravnih šivov in visoka kakovost izdelave dajeta platnu visoko vzdržljivost in uporabno vrednost. Po vsaki uporabi ni treba prati - tako prihranite čas in denarnico.

 • aktivno uničuje tudi odporne bakterije
 • preprečuje nastajanje vonjav
 • tesno prilegajoč se anatomski kroj
 • ploski šivi brez stiskanja
 • udoben in lahek material
 • odvaja znoj in ne hladi
 • hitro sušenje in odpornost na umazanijo
 • odpornost na mehansko obrabo
 • 9-krat močnejši od bombaža
 • visoka vzdržljivost in uporabna vrednost
 • po vsaki uporabi ni treba umivati
Pregled FullWallet - nanosox PRO AN-ATOMIC funkcionalne nogavice - pregled: ★★★★★

Pregled FullWallet - nanosox PRO AN-ATOMIC funkcionalne nogavice - pregled: ★★★★★

funkcionalne nogavice nanosox® PRO AN-ATOMIC

 • Velikost: 35-38 / 39-42 / 43-47
 • Material: NSXAA - 35 % merino volna, 9 % poliamid Ag+, 36 % polipropilen, 20 % elastan
 • Barva: črna / siva / modra / nebesno modra / zelena / kaki / roza / rdeča / oranžna / bež / rumena
 • Nanodelci srebra imajo protibakterijski in protiglivični učinek
 • Ojačana peta in prsti
 • Kompresija čez tele
 • Ocena: ★★★★★

nanosox SPORT CYCLON nogavice .črna+barva

EUR
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
French
fr
German
de
Hungarian
hu
Italian
it
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Slovene
sl
Spanish
es
Ukrainian
uk