nanosox COMFORT PLUS nogavice .35-36 .črna

Nanosox AGTIVE COMFORT PLUS nogavice iz merino volne, primerne za SPORT ali vsakodnevno nošenje, z izjemnimi antibakterijskimi lastnostmi.... 
: 11.39 EUR (-10%)
8.45 EUR 
> 5 ks
10.23 EUR
ks
: NSX_COP_bk_3536
:

nanosox COMFORT PLUS nogavice

Funkcionalne antibakterijske nogavice nanosox® AGTIVE COMFORT PLUS za vse, ki postavljate visoke zahteve glede zdravja svojih nog in zdravega okolja v obutvi. Nanosox Comfort so zasnovani za vse vrste obutve, za vsakodnevno nošenje v službi, pisarni in prostem času. Zaradi edinstvene mešanice vlaken zelo dobro opravlja svojo funkcijo v športnih čevljih v hladnem in tudi v toplem vremenu.

Mešanica finih vlaken volne merino in tehničnih vlaken zelo dobro odvaja znoj s kože, ne ustvarja vlažnega okolja v čevlju, ne hladi kože in zagotavlja toplotno udobje za vaša stopala. Za konstrukcijo nogavice so značilne aktivne cone - za vsako cono so značilne različne pletenine:

 • ojačana peta in prst
 • kompresijski trak za gleženj
 • fiksni/neprehodni rob
 • številčenje na notranji strani spodnjega roba

Aktivne sestavine, tj. srebrovi ioni, se ne absorbirajo, ker so v celotnem volumnu podpornega vlakna, so varne, ne dražijo kože in ne povzročajo alergij.

Srebro aktivno zmanjšuje rast bakterij in tako zagotavlja trajno in dolgotrajno zaščito pred neprijetnim vonjem. NanoSoxa Comfort vam po vsaki uporabi ni treba prati, poleg tega pa aktivno prispevate k varovanju okolja :)

mADE IN CZ - Ročno izdelano na Češkem


 

Uporabljeni materiali:

35 % merino volna, 9 % poliamid s srebrovimi ioni (PAD), 36 % polipropilen (PP), 20 % elastan

 

Tehnične podrobnosti:

 • prijeten občutek in udobje, topla in s krvjo prepojena stopala
 • odprava neprijetnega vonja
 • olajšanje za stopala, nagnjena k mikozam in glivičnim boleznim
 • aktivno uničevanje bakterij in sposobnost hitrega odvajanja vlage in znoja
 • zračnost, mehkoba in prožnost
 • ne draži in je zelo toleranten

Nanosox Comfort Plus so revolucionarni, ker:

 • vsebujejo nanodelce - srebrove ione
 • kombinacija volne, polipropilena, elastana in poliamida = večja trdnost
 • zagotavljajo trajno antibakterijsko zaščito - še vedno so učinkoviti
 • ojačana peta in prsti, kompresijski trak za gleženj
 • visok rob se nežno oprime in preprečuje premikanje v čevlju
 • oznake velikosti po pranju olajšajo parjenje

 


 

Uporaba:

Primerno za: zaprte pohodniške, športne ali smučarske čevlje, za motošport, pohodništvo, potovanja in vse dejavnosti na prostem ter bivanje na prostem v hladnem vremenu

Anatomsko oblikovane antibakterijske nogavice za vse, ki se radi ukvarjate s športom in dejavnostmi v hladnem vremenu ali potujete, ko se temperature spremenijo.

  


Vzdrževanje:

 • Natančno upoštevajte navodila na etiketah posameznih izdelkov in jih obdelujte v skladu s prikazanimi simboli.
 • Uporabite pralno kopel s temperaturo največ. 40 °C, višje temperature lahko poškodujejo oblačila. Naši materiali so antibakterijski in odporni na madeže, višja temperatura ni potrebna.Če so oblačila umazana s prahom, ne odlašajte s pranjem, saj prah poškoduje strukturo vlaken.
 • Oblačila je priporočljivo prati obrnjena na hrbtni strani, saj se bo tako njihova estetika ohranila dlje časa.Perite jih ločeno od drugih oblačil, saj lahko zadrge in kovinski deli na drugih oblačilih poškodujejo njihovo teksturo.
 • Uporabite običajna pralna sredstva, najbolje se obnesejo tekoča pralna sredstva brez mehčalca tkanin.Perila ne puščajte dolgo časa namočenega v detergentu.Ne uporabljajte mehčalca tkanin. Mehčalec tkanin tvori film na posameznih vlaknih, ki ovira antibakterijsko delovanje in zamaši kapilarni sistem za odvajanje znoja.
 • Oblačila sušite prosto obešena; zaradi nevpojnosti se hitro sušijo; ne uporabljajte sušilnika ali drugih grelnih teles.
 • Materiali, iz katerih so izdelana naša oblačila, se ne mečkajo, zato likanje ni potrebno.

 


Številčenje in velikost - nogavice

Otroški

Ženske

Moški

ČSN (EN) notranja dolžina [mm]

ČSN (SL) zunanja dolžina [cm]

Angleščina [palec]

Francoski jezik EU [šiv]

✔︎

 

 

205

21,5

1

33

✔︎

✔︎

215

22,5

2

34

✔︎

✔︎

220

23

3

35

✔︎

✔︎

225

23,5

3,5

36

✔︎

✔︎

230

 24

 4

37 

 

✔︎ ✔︎

240

25

5

38

 

✔︎ ✔︎

250

26

6

39

 

✔︎ ✔︎

255

26,5

6,5

40

 

✔︎ ✔︎

260

27

7

41

 

✔︎ ✔︎

270

28

8

42

 

✔︎

280

29

9

43

 

✔︎

285

29,5

9,5

44

 

✔︎

290

30

10

45

 

✔︎

295

30,5

11

46

 

✔︎

300

31

12

47

 

✔︎

310

32

13

48

 

Spol
U - Unisex
Material
NSXCP - 58 % merino volne, 27 % polipropilena, 8 % poliamida Ag+, 7 % elastana
Substance
silver phosphate glass, CAS: 308069-39-8
Izvor
Ročno izdelano na Češkem
Funkcionalne nogavice iz nanosoksa

Funkcionalne nogavice iz nanosoksa

Antibakterijske nogavice Nanosox®

Izdelujemo tudi funkcionalne antibakterijske nogavice pod lastno blagovno znamko nanosox®. Zaradi svojih edinstvenih lastnosti so te anatomsko oblikovane nogavice in podkolenke primerne za zahtevne delovne dejavnosti, pa tudi za priložnostno nošenje med športom, potovanjem ali pohodništvom. Vsebujejo nanodelce srebra, ki so antibakterijski in protiglivični, zato zavirajo delovanje bakterij, ne dražijo, ne povzročajo alergijskih reakcij in preprečujejo neprijeten vonj stopal.

Glavne prednosti

 • Zagotavljajo prijeten občutek in udobje, spodbujajo pravilno prekrvavitev stopal in jih ohranjajo tople
 • Trajna antibakterijska zaščita - ščiti stopala pred nelagodjem, alergijskimi reakcijami, mikozami, glivičnimi obolenji in drugimi boleznimi
 • Hitro odvajajo znoj in vlago, so zračni, mehki in prilagodljivi
 • Odpravljajo nastanek neprijetnih vonjav - brez pranja jih lahko nosite več dni
 • Ojačana peta in prsti zagotavljajo dolgotrajno obstojnost nogavic
 • Anatomsko oblikovan, z zaščitnimi elementi in prezračevalnimi conami
 • Privlačen dizajn češkega oblikovalca čevljev
 • Vsebujejo srebrove ione za antibakterijske lastnosti, merino volno za mehkobo, poliamid za visoko trdnost ter elastan za prožnost in oprijem. 

nanosox

 

agtive material

Na motorju

Na motorju

Odlično funkcionalno spodnje perilo ščiti vaše telo pred znojem, mrazom, pregrevanjem, bakterijami in utrujenostjo.

Tudi na tekmovanjih najvišje ravni. Ekipa Enduro Team Coufal ga je večkrat preizkusila na več mednarodnih prvenstvih enduro, offroad in cross country.


"Funkcionalno spodnje perilo Nanobodix Agtive je popolna bomba. Primerno za šport, na prostem in priložnostno nošenje. Ne pritiska, je odporen na umazanijo in bakterije. Tudi teden dni brez pranja."

pravi Jaroslav Coufal, dirkač enduro


S prefinjeno strukturo pletenin in dodatkom drugih vrst elastana ter vlaken volne merino smo ustvarili osnovno paleto funkcionalnih oblačil za vse letne čase. Funkcionalno spodnje perilo AGTIVE ustvarja topel občutek v hladnem vremenu in hladen občutek v toplem vremenu. 

AGTIVE je anatomsko oblikovano in prilegajoče se funkcionalno spodnje perilo za moške, ženske in otroke.
Funkcionalen zaradi svojih izjemnih lastnosti.

Kroj je maksimalno prilagojen obliki telesa, dobro ohranja obliko in silhueto. Izdelan je iz pletenin iz finih, na primer polipropilenskih, nevpojnih vlaken, ki vsebujejo nanodelce srebra/cinka(Ag+/Zn+). Material je pleten na poseben način, njegove plasti pa odvajajo vlago.Odvaja znoj na površino pletenine, ne hladi na koži, pomaga pri izhlapevanju, zagotavlja optimalno toplotno udobje med športom, delom in prostim časom, pa tudi udobno potovanje in dolgotrajen občutek čistoče. Aktivne sestavine, tj. srebrovi/cinkovi ioni, so v celotni prostornini vlakna, so varne, ne dražijo kože in ne povzročajo alergij.Nanodelci - srebrovi/cinkovi ioni, ki se nahajajo neposredno v vlaknih pletenine, zagotavljajo trajno zaščito pred bakterijami, aktivno zmanjšujejo razmnoževanje bakterij in tako zagotavljajo trajno in dolgoročno zaščito pred neprijetnim vonjem.

Funkcionalno spodnje perilo za vse, ki se radi ukvarjate s športom in telesnimi dejavnostmi ali radi potujete. Primeren je tudi za vse telesne dejavnosti na prostem, izlete ali sprehode.

Funkcionalna oblačila AGTIVE so izdelana iz udobnega in lahkega materiala, se hitro sušijo in so odporna na umazanijo. Lastnosti uporabljenega materiala so trajne. Uporaba ravnih šivov in visoka kakovost izdelave dajeta platnu visoko vzdržljivost in uporabno vrednost. Izdelkov AGTIVE ni treba prati po vsaki uporabi in tako aktivno prispevate k varovanju okolja :)

 

Na motorju v zmernem in toplem vremenu

Na motorju v zmernem in toplem vremenu

V toplem vremenu boste še posebej cenili tanko in lahko funkcionalno spodnje perilo. Zaradi svoje prožnosti se tesno oprime kože in postane vaša "druga koža". Mehka polipropilenska pletenina odvaja znoj in poskrbi za optimalno toplotno udobje na potovanjih, ko se blažje temperature izmenjujejo s toplimi in se vaše telo dovolj ogreje.

COOL
1. plast COOL motokukla majica dolga majica dolge spodnje hlače bokserji nogavice

Na motorju v vsakem vremenu

Na motorju v vsakem vremenu

Funkcionalni dodatki, ki so lahko zelo priročni.

ribano motorno kolo kape pod čelado šal grelnik vratu pasni pas spodnje perilo nogavice

Za lov in ribolov

Za lov in ribolov

Odlična funkcionalna oblačila ščitijo vaše telo pred znojem, mrazom, pregrevanjem, bakterijami in utrujenostjo.

Ne le v elegantni barvi kaki, izdelujemo tudi spodnje perilo, majice, jopice, telovnike in dodatke.


S prefinjeno strukturo pletenin in dodatkom drugih vrst elastana ter vlaken volne merino smo ustvarili osnovno paleto funkcionalnih oblačil za šport in aktivne dejavnosti na prostem. Funkcionalno spodnje perilo AGTIVE ustvarja topel občutek v hladnem vremenu in hladen občutek v toplem vremenu. 

AGTIVE je anatomsko oblikovano in prilegajoče se funkcionalno spodnje perilo za moške, ženske in otroke.
Funkcionalen zaradi svojih izjemnih lastnosti.

Kroj je maksimalno prilagojen obliki telesa, dobro ohranja obliko in silhueto. Izdelan je iz pletenin iz finih, na primer polipropilenskih, nevpojnih vlaken, ki vsebujejo nanodelce srebra/cinka(Ag+/Zn+). Material je pleten na poseben način, njegove plasti pa odvajajo vlago.Odvaja znoj na površino pletenine, ne hladi na koži, pomaga pri izhlapevanju, zagotavlja optimalno toplotno udobje med športom, delom in prostim časom, pa tudi udobno potovanje in dolgotrajen občutek čistoče. Aktivne sestavine, tj. srebrovi/cinkovi ioni, so v celotni prostornini vlakna, so varne, ne dražijo kože in ne povzročajo alergij.Nanodelci - srebrovi/cinkovi ioni, ki se nahajajo neposredno v vlaknih pletenine, zagotavljajo trajno zaščito pred bakterijami, aktivno zmanjšujejo razmnoževanje bakterij in tako zagotavljajo trajno in dolgoročno zaščito pred neprijetnim vonjem.

Funkcionalno spodnje perilo za vse, ki se radi ukvarjate s športom in telesnimi dejavnostmi ali radi potujete. Primeren je tudi za vse telesne dejavnosti na prostem, izlete ali sprehode.

Funkcionalna oblačila AGTIVE so izdelana iz udobnega in lahkega materiala, se hitro sušijo in so odporna na umazanijo. Lastnosti uporabljenega materiala so trajne. Uporaba ravnih šivov in visoka kakovost izdelave dajeta platnu visoko vzdržljivost in uporabno vrednost. Izdelkov AGTIVE ni treba prati po vsaki uporabi in tako aktivno prispevate k varovanju okolja :)

blago in toplo vreme

blago in toplo vreme

Primerno za: vse dejavnosti na prostem in v zaprtih prostorih, potovanja in bivanje v naravi

Priporočamo, da ta izdelek nosite kot prvo plast v blagem in toplem vremenu.

1 1

Tehnične podrobnosti:

Prav tako aktivno uničuje odporne bakterije in tako preprečuje nastajanje neprijetnih vonjav. Izdelana je iz prijetnega in lahkega materiala, se hitro suši in je odporna na madeže. Material je 9-krat močnejši od bombaža, zato je odporen na mehansko obrabo. Uporaba ravnih šivov in visoka kakovost izdelave dajeta platnu visoko vzdržljivost in uporabno vrednost. Po vsaki uporabi ni treba prati - tako prihranite čas in denarnico.

 • aktivno uničuje tudi odporne bakterije
 • preprečuje nastajanje vonjav
 • tesno prilegajoč se anatomski kroj
 • ploski šivi brez stiskanja
 • udoben in lahek material
 • odvaja znoj in ne hladi
 • hitro sušenje in odpornost na umazanijo
 • odpornost na mehansko obrabo
 • 9-krat močnejši od bombaža
 • visoka vzdržljivost in uporabna vrednost
 • po vsaki uporabi ni treba umivati
Pregled FullWallet - nanosox PRO AN-ATOMIC funkcionalne nogavice - pregled: ★★★★★

Pregled FullWallet - nanosox PRO AN-ATOMIC funkcionalne nogavice - pregled: ★★★★★

funkcionalne nogavice nanosox® PRO AN-ATOMIC

 • Velikost: 35-38 / 39-42 / 43-47
 • Material: NSXAA - 35 % merino volna, 9 % poliamid Ag+, 36 % polipropilen, 20 % elastan
 • Barva: črna / siva / modra / nebesno modra / zelena / kaki / roza / rdeča / oranžna / bež / rumena
 • Nanodelci srebra imajo protibakterijski in protiglivični učinek
 • Ojačana peta in prsti
 • Kompresija čez tele
 • Ocena: ★★★★★

nanosox COMFORT PLUS nogavice

EUR
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
French
fr
German
de
Hungarian
hu
Italian
it
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Slovene
sl
Spanish
es
Ukrainian
uk