NANOSHOP

NANOSHOP združuje raziskave in razvoj na področju nanotehnologije ter lastno tehnološko napredno proizvodnjo tekstila z dolgoletno tradicijo. Smo strokovnjaki za trajno antibakterijska oblačila, tj. trajno brez vonja, izdelana iz visokokakovostne, večinoma polipropilenske preje, ki vsebuje aktivne nanodelce neposredno v vlaknu. 

SMO ČEŠKI RAZVIJALEC, PROIZVAJALEC IN PRODAJALEC FUNKCIONALNIH OBLAČIL VISOKEGA RAZREDA

Na trg dajemo in še naprej razvijamo revolucionarne izdelke, med katerimi izstopajo toplotnoizolacijska oblačila, antibakterijske pletenine, spodnje perilo, funkcionalno perilo, šali, zavese in tudi nogavice pod lastnima blagovnima znamkama agtive® in nanosox®. Vsi naši izdelki so izdelani na Češkem, njihova visoka uporabna vrednost pa zagotavlja dolgoročno in nemoteno uporabo. 

Vaše popolno zadovoljstvo je naš glavni cilj. Naša čast in zaveza je, da vas oblečemo...

 


pletenje nanoagentov

  • vsebuje nanodelce srebra (Ag)
  • za vse dejavnosti
  • za aktivne ljudi
  • primerno za zdravje in higieno
  • ne moti dolgotrajne obrabe
  • oblačila so močna, dobro izdelana in se ne kvarijo
  • okolju in energiji prijazno
  • oblikujemo po meri in poskrbimo tudi po prodaji

Funkční prádlo

 


 

IZDELKI IN STORITVE

Izdelki agtive® in nanosox® so izdelani iz edinstvenih tekstilnih nanomaterialov in imajo revolucionarne lastnosti. Njihova trajna protimikrobna in antibakterijska funkcija ohranja okolje brez vonja, zato boste imeli dolgotrajen občutek higienske čistoče. Naši izdelki so brez vonja obstojni več dni nošenja, zato jih po vsaki uporabi ni treba oprati. Z vrhunskimi izdelki se boste vedno počutili udobno in suho ter bili dolgo časa zaščiteni pred bakterijami, znojem in neprijetnimi vonjavami.

 


  

Funkcionalno spodnje perilo

Prilegajoče se večnamensko spodnje perilo agtive®je namenjeno vsem, ki želijo ohraniti telo suho dlje časa, hitro odvajati znoj s kože in ohranjati toplotno udobje. Primeren je ne le za šport, temveč tudi za delo, prosti čas in potovanja. Anatomsko oblikovano spodnje perilo NanoBodix® uporablja edinstveno tehnologijo. Izdelan je iz polipropilena ali poliestra, ki vsebuje nanodelce srebra in je primernejši za odvajanje znoja s telesa kot naravni tekstilni materiali.

NanoSox

 


 

Antibakterijske nogavice

Izdelujemo tudi funkcionalne antibakterijske nogavice pod lastno blagovno znamko nanosox®. Zaradi svojih edinstvenih lastnosti so te anatomsko oblikovane nogavice in podkolenke primerne za zahtevne delovne dejavnosti, pa tudi za priložnostno nošenje med športom, potovanjem ali pohodništvom. Vsebujejo nanodelce srebra, so antibakterijski in protiglivični, zavirajo delovanje bakterij, ne dražijo, ne povzročajo alergijskih reakcij in preprečujejo neprijeten vonj stopal.

 


B2B

 

Trgovina na debelo (B2B)

Vemo, da so zahteve glede dejavnosti veletrgovcev velike. Vaše stranke pričakujejo natančnost, kakovost in konkurenčne cene. Vemo tudi, da je zanesljiv proizvajalec, ki dobavlja pravočasno, ima blago na zalogi in ima pregledno cenovno politiko, v veliko pomoč pri vašem poslovanju. Smo tak proizvajalec. Kontaktirajte nas.

 


 

Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
French
fr
German
de
Hungarian
hu
Italian
it
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Slovene
sl
Spanish
es
Ukrainian
uk