NANO ruta SPORT .S .črna

AGTIVE® SPORT NANO večnamenski šal (cevasti trak za vrat) s širokim spektrom uporabe in odličnimi funkcijami, za večkratno uporabo, vzdržljiv, nastavljiv, z žepom za filter.Nanooblike lahko večkrat operete in razkužite, ne da bi izgubile svoje lastnosti.Zaščita pred virusi, bakterijami, alergeni in smogom, ki se hitro ohrani. Šal je certificiran s CE. (dvoslojni, anatomski, z žepom in vrvico)... 
: 12.28 EUR (-0%)
10.15 EUR 
> 5 ks
12.28 EUR
ks
: AG_SMS_bk_S
:

NANO ruta SPORT

Večnamenski šal AGTIVE® SPORT (tuba za vrat) s širokim spektrom uporabe in odličnimi lastnostmi, za večkratno uporabo, trpežen, nastavljiv, z žepom za filter.Nanooblike lahko večkrat operete in razkužite, ne da bi izgubile svoje lastnosti.Zaščita pred virusi, bakterijami, alergeni in smogom, ki se hitro ohrani. Šal je certificiran s CE. (dvoslojni, anatomski, z žepom in vrvico)

Rahlo zračna, dvoslojna, anatomskega kroja, z žepom za nano filter in vrvico za prilagajanje prileganja.

material agtive® z nanoagentom je osnova za anatomsko oblikovano in prilegajoče se funkcionalno spodnje perilo za moške, ženske in otroke. Kroj je maksimalno prilagojen obliki telesa, dobro ohranja obliko in silhueto. Izdelan je iz pletenega finega polipropilena, ki vsebuje nanodelce srebra. Odvaja znoj in zagotavlja optimalno toplotno udobje med športom, delom in prostim časom, pa tudi udobno potovanje in dolgotrajen občutek čistoče.

Funkcionalno spodnje perilo za vse, ki se radi ukvarjate s športom in telesnimi dejavnostmi ali radi potujete. Primeren je tudi za vse telesne dejavnosti na prostem, izlete ali sprehode.

Uporabljena fina vlakna NanoAgent so nevpojna, zato odvajajo znoj na površino pletenine, ne hladijo kože in zagotavljajo toplotno udobje za vaše telo. Aktivne sestavine, tj. srebrovi/cinkovi ioni, so v celotni prostornini vlakna, so varne, ne dražijo kože in ne povzročajo alergij.

Nanodelci - srebrovi/cinkovi ioni, vsebovani neposredno v vlaknih polipropilenske/poliesterske pletenine, zagotavljajo trajno zaščito pred bakterijami.

Srebro/cinek aktivno zmanjšuje rast bakterij in tako zagotavlja trajno in dolgotrajno zaščito pred neprijetnimi vonjavami.

Naših izdelkov vam po vsaki uporabi ni treba prati in tako aktivno prispevate k varovanju okolja :)

 

DIAGRAM VELIKOSTI
S otroci
M ženske
L moški
mADE IN CZ - Ročno izdelano na Češkem

Uporabljeni materiali:

NanoAgent

85% - 100% polipropilen
85% - 100% poliester, mikropoliester
0% - 15% elastan

možne primesi za dopolnitev lastnosti pletenine:

0% - 20% merino volna
0% - 50% bombaž

Vsebuje nanoAg - nanodelce srebra ali nanoZn - nanodelce cinka ter tako trajno in nepovratno zaščito pred bakterijami in posledičnim vonjem.Dolgo boste imeli občutek čistoče.

Ukvarjamo se z razvojem novih različic in nato novih izdelkov za vedno bolj zahtevna oblačila in dodatke.  

 

Tehnične podrobnosti:

Prav tako aktivno uničuje odporne bakterije in tako preprečuje nastajanje neprijetnih vonjav. Izdelana je iz prijetnega in lahkega materiala, se hitro suši in je odporna na madeže. Material je 9-krat močnejši od bombaža, zato je odporen na mehansko obrabo. Uporaba ravnih šivov in visoka kakovost izdelave dajeta platnu visoko vzdržljivost in uporabno vrednost. Po vsaki uporabi ni treba prati - tako prihranite čas in denarnico.

 • aktivno uničuje tudi odporne bakterije
 • preprečuje nastajanje vonjav
 • tesno prilegajoč se anatomski kroj
 • ploski šivi brez stiskanja
 • udoben in lahek material
 • odvaja znoj in ne hladi
 • hitro sušenje in odpornost na umazanijo
 • odporen na mehansko obrabo
 • 9-krat močnejši od bombaža
 • visoka vzdržljivost in uporabna vrednost
 • po vsaki uporabi ni treba umivati


Uporaba:

Primerno za: vsakodnevno nošenje, športne dejavnosti, potovanja in vse druge dejavnosti skozi vse leto, zasnovano za nošenje pod funkcionalnimi oblačili, pa tudi pod oblačili pri delu, v pisarni in na potovanjih.

Priporočamo, da izdelke NanoAgent nosite kot prvo plast vsak dan - v vsakem vremenu in pri vsaki fizični aktivnosti.

Material
100 ~ 180 g/m2 - > 50 % poliester, > 40 % polipropilen Ag+, < 10 % elastan
Standard
ČSN EN 14683 + AC, testirano po ISO 10993-5, certifikat CE
Substance
silver phosphate glass, CAS: 308069-39-8
Pakiranje
1
Izvor
Ročno izdelano na Češkem
Zavese šali filtri

Zavese šali filtri

AGTIVE® NANO preveza z odličnimi funkcionalnimi lastnostmi, za večkratno uporabo, antibakterijska, protivirusna, pralna, razkužljiva, dvoslojna z žepom za filter in sponko za pritrditev nosu.
AGTIVE® SPORT NANO naglavni ščitnik (ne ščitnik za ušesa) z nastavljivim prileganjem, za večkratno uporabo, pralen, z žepom za filter, s širokim spektrom uporabe in odličnimi funkcijami. Zaščita pred virusi, bakterijami, alergeni in smogom, ki se hitro ohrani.

Anatomsko oblikovane in prilegajoče se funkcionalne zavese v velikostih za moške, ženske in otroke. Kroj je maksimalno prilagojen obliki obraza.Pleteno iz finega polipropilena ali poliestra, ki vsebuje nanodelce srebra. Odvaja znoj in zagotavlja udobje med športom, delom in prostim časom, pa tudi udobno potovanje in čistočo za dolgo časa. Z lahkoto diha in jo lahko nosite ves dan. Aktivne sestavine, tj. srebrovi/cinkovi ioni, so v celotni prostornini vlakna, so varne, ne dražijo kože in ne povzročajo alergij.Zavesa ima certifikat CE - medicinski pripomoček.

NANO roušky

n

ANO AGTIVE® za večkratno uporabo, pralni, dvoslojni, večnamenski cevasti šal s filtrirnim žepom in AGTIVE® SPORT s širokim spektrom uporabe in odličnimi funkcijami, za večkratno uporabo, pralni, nastavljiv, s filtrirnim žepom. Zaščita pred virusi, bakterijami, alergeni in smogom, ki se hitro ohrani.

Nano čevlji vas bodo spremljali in ščitili pri vseh dejavnostih, športu, delu, prostem času in tudi na potovanjih, kjer so njihove lastnosti najbolj izrazite.

Uporabljena fina vlakna so skoraj nevpojna, zato odvajajo znoj na površino pletenine, ne hladijo kože in je ne praskejo ali dražijo.

Srebro, ki je vsebovano neposredno v polimeru nanovlakna, aktivno zmanjšuje razmnoževanje bakterij in tako zagotavlja trajno in dolgotrajno zaščito. Aktivne snovi, tj. srebrovi ioni, so v celotni prostornini vlakna, so varne in ne povzročajo alergij. Naših izdelkov vam po vsaki uporabi ni treba prati in tako aktivno prispevate k varovanju okolja :)

Funkční šátky

CERTIFIKACE

Naši medicinski izdelki nanooblačilo in nanošali ustrezajo standardu EN 14683+AC, ki ga zahteva nujni ukrep Ministrstva za zdravje 22.2.2021, vključno s posodobitvijo z dne 1.11.2021 in drugi o obveznosti prenosa od 25.2.2021 na določenih območjih, respirator ali podobno napravo za zaščito dihal.
Priporočamo, da izdelek dopolnite z nanofiltri, da dosežete 99,9-odstotno filtriranje.
Zavese in šali so izdelki iz materialov in nanodelcev, antibakterijski, protivirusni, dvoslojni.
Z dodatkom nanofiltrov je ustvarjen tretji sloj, zavesa/šali pa zagotavlja zaščito pred virusi, bakterijami, alergeni in smogom.
Naše zavese niso iz blaga ali domače izdelave. Izdelujemo iz preverjenih materialov v skladu s standardi, ki veljajo za zaščitno medicinsko opremo.
Vsi certifikati, vključno z navedenimi standardi, so na voljo na povezavah v opisu izdelka ali v članku Certificiranje
Na motorju v vsakem vremenu

Na motorju v vsakem vremenu

Funkcionalni dodatki, ki so lahko zelo priročni.

ribano motorno kolo kape pod čelado šal grelnik vratu pasni pas spodnje perilo nogavice

Na smučeh

Na smučeh

Odlično funkcionalno spodnje perilo ščiti vaše telo pred znojem, mrazom, pregrevanjem, bakterijami in utrujenostjo.

Prvi sloj je najpomembnejši. Takoj po barvi smučarske jakne ;-)


S prefinjeno strukturo pletenin in dodatkom drugih vrst elastana ter vlaken volne merino smo ustvarili osnovno paleto funkcionalnih oblačil za šport in aktivne dejavnosti na prostem. Funkcionalno spodnje perilo AGTIVE ustvarja topel občutek v hladnem vremenu in hladen občutek v toplem vremenu. 

AGTIVE je anatomsko oblikovano in prilegajoče se funkcionalno spodnje perilo za moške, ženske in otroke.
Funkcionalen zaradi svojih izjemnih lastnosti.

Kroj je maksimalno prilagojen obliki telesa, dobro ohranja obliko in silhueto. Izdelan je iz pletenin iz finih, na primer polipropilenskih, nevpojnih vlaken, ki vsebujejo nanodelce srebra/cinka(Ag+/Zn+). Material je pleten na poseben način, njegove plasti pa odvajajo vlago.Odvaja znoj na površino pletenine, ne hladi na koži, pomaga pri izhlapevanju, zagotavlja optimalno toplotno udobje med športom, delom in prostim časom, pa tudi udobno potovanje in dolgotrajen občutek čistoče. Aktivne sestavine, tj. srebrovi/cinkovi ioni, so v celotni prostornini vlakna, so varne, ne dražijo kože in ne povzročajo alergij.Nanodelci - srebrovi/cinkovi ioni, ki se nahajajo neposredno v vlaknih pletenine, zagotavljajo trajno zaščito pred bakterijami, aktivno zmanjšujejo razmnoževanje bakterij in tako zagotavljajo trajno in dolgoročno zaščito pred neprijetnim vonjem.

Funkcionalno spodnje perilo za vse, ki se radi ukvarjate s športom in telesnimi dejavnostmi ali radi potujete. Primeren je tudi za vse telesne dejavnosti na prostem, izlete ali sprehode.

Funkcionalna oblačila AGTIVE so izdelana iz udobnega in lahkega materiala, se hitro sušijo in so odporna na umazanijo. Lastnosti uporabljenega materiala so trajne. Uporaba ravnih šivov in visoka kakovost izdelave dajeta platnu visoko vzdržljivost in uporabno vrednost. Izdelkov AGTIVE ni treba prati po vsaki uporabi in tako aktivno prispevate k varovanju okolja :)

SPORT

SPORT

agtive® SPORT - športno in barvito

Športno spodnje perilo, ki se lahko zelo hitro odzove na povečane obremenitve. Izdelana je iz integrirane pletenine, ki združuje najboljše lastnosti dveh funkcionalnih materialov - polipropilena in poliestra.  

Polipropilen v bakteriostatični obdelavi zanesljivo prenaša vlago na zunanji sloj poliestra, ki v sodelovanju s posebno strukturo pletenine, ki povečuje površino lica, to vlago zelo hitro izhlapi v okoliški prostor. Polipropilen ohranja kožo suho tudi med večjo fizično aktivnostjo, je zelo udoben, ne povzroča alergije ter je odporen na plesni in bakterije. 

Spodnje perilo SPORT je namenjeno vsem, ki ste vajeni kakovosti in lastnosti spodnjega perila agtive® in želite uživati v svojih aktivnostih v najljubši barvi. Posebej primeren je za šport na prostem ali povečano telesno dejavnost pri zmernih temperaturah, na primer spomladi in jeseni. 

Učinkovite bakteriostatične snovi so v celotnem volumnu vlakna, so varne, ne dražijo kože in ne povzročajo alergij. 

Naših izdelkov vam po vsaki uporabi ni treba prati in tako aktivno prispevate k varovanju okolja :)

Uporaba ravnih šivov in visoka kakovost izdelave dajeta platnu visoko vzdržljivost in uporabno vrednost. Po vsaki uporabi ni treba prati - tako prihranite čas in denarnico. 

 

Uporabljeni material

Narejen je iz materiala nanoagent SPORT (140 g/m2 - 60 % poliester, 40 % polipropilen Ag+ z nanodelci srebra), zato je trajna in nevpojna zaščita pred bakterijami in posledičnim vonjem. Dolgo boste imeli občutek čistoče.

SPORT

CERTIFIKAT - Prevleka in šal - AGTIVE®

CERTIFIKAT - Prevleka in šal - AGTIVE®

AGTIVE® NANO draperija in izpeljane vrste izdelkov

izpolnjuje vse zahteve standarda EN 14683 + AC, izdelki so bili testirani v skladu s standardom ISO 10993-5, uporabljeni materiali, nanoobloge in nanofiltri pa so bakteriološko in citotoksični ter po naših priporočilih varni za uporabnike

Pregled FullWallet - NANO večnamenski šal AGTIVE - unisex - ocena: ★★★★★

Pregled FullWallet - NANO večnamenski šal AGTIVE - unisex - ocena: ★★★★★

NANO večnamenski šal AGTIVE 3F 99,9% - unisex

 • Unisex velikost: M
 • Material: AGTIVE - >50 % poliester, >40 % polipropilen Ag+, <10 % elastan
 • Barva: črna / bela / siva / modra / nebesno modra / zelena / kaki / rdeča / oranžna / rumena
 • Z žepom in 3 zamenljivimi filtri
 • Vsebuje nanodelce srebra
 • Ocena: ★★★★★
Související produkty

NANO ruta SPORT

EUR
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
French
fr
German
de
Hungarian
hu
Italian
it
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Slovene
sl
Ukrainian
uk