NANO multifunkcijska ruta .otroški .črna

Večnamenski šal AGTIVE® NANO (cevasti vrat) s širokim spektrom uporabe in odličnimi antibakterijskimi lastnostmi. Lahko ga večkrat operete, ne da bi izgubil svoje lastnosti.... 
: 8.18 EUR (-0%)
6.76 EUR 
> 5 ks
8.18 EUR
ks
: AG_EMF_bk
:

NANO multifunkcijska ruta .otroški

Večnamenski šal NANO AGTIVE® (cevasti vrat) s širokim spektrom uporabe in odličnimi antibakterijskimi lastnostmi.Lahko ga večkrat operete, ne da bi izgubil svoje lastnosti.

Anatomsko oblikovana in prilagojena oblačila ter dodatki za moške, ženske in otroke. Kroj je maksimalno prilagojen obliki telesa, dobro ohranja obliko in silhueto. Izdelan je iz pletenega finega polipropilena, ki vsebuje nanodelce srebra. Odvaja znoj in zagotavlja optimalno toplotno udobje med športom, delom in prostim časom, pa tudi udobno potovanje in dolgotrajen občutek čistoče. Aktivne sestavine, tj. srebrovi/cinkovi ioni, so v celotni prostornini vlakna, so varne, ne dražijo kože in ne povzročajo alergij.

Nanodelci - srebrovi/cinkovi ioni, vsebovani neposredno v vlaknih polipropilenske/poliesterske pletenine, zagotavljajo trajno zaščito pred virusi in bakterijami.

mADE IN CZ - Ročno izdelano na Češkem

Uporabljeni materiali NanoAgent

SPORT - 140 g/m2 - 60 % poliester + 40 % polipropilen ali PRO+COOL - 150+100 g/m2 - 100 % polipropilen

Vsebuje nanoAg - nanodelce srebra ali nanoZn - nanodelce cinka ter tako trajno in nepovratno zaščito pred bakterijami in posledičnim vonjem. 


Uporaba:

Primerno za: vsakdanje nošenje, družabne dejavnosti, potovanja in vse druge dejavnosti skozi vse leto kot popolna zaščita ust in nosu.

Material
100 ~ 180 g/m2 - > 50 % poliester, > 40 % polipropilen Ag+, < 10 % elastan
Standard
ČSN EN 14683 + AC, testirano po ISO 10993-5, certifikat CE
Substance
silver phosphate glass, CAS: 308069-39-8
Izvor
Ročno izdelano na Češkem
Šali Šali

Šali Šali

Funkcionalni dodatki za oblačila

Šali

 

NANO multifunkcijska ruta .otroški

EUR
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
French
fr
German
de
Hungarian
hu
Italian
it
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Slovene
sl
Spanish
es
Ukrainian
uk