NANO maska ​​(2-slojna z žepom in sponko) .S .črna

AGTIVE® NANO maska z odličnimi antibakterijskimi in protivirusnimi lastnostmi, za večkratno uporabo, trpežna, dvoslojna, s filtrirnim žepom. Nanooblike lahko večkrat operete in razkužite, ne da bi izgubile svoje lastnosti. Priložena je sponka za pritrditev za enostavno dodajanje na zaveso.... 
: 5.13 EUR (--0%)
4.25 EUR 
> 5 ks
5.14 EUR
ks
: AG_DRF_bk_S
:

NANO maska ​​(2-slojna z žepom in sponko)

Prevleka AGTIVE® NANO z odličnimi antibakterijskimi in protivirusnimi lastnostmi, za večkratno uporabo, trpežna, dvoslojna, s filtrirnim žepom. Nanooblike lahko večkrat operete in razkužite, ne da bi izgubile svoje lastnosti. Priložena je sponka za pritrditev za enostavno dodajanje na zaveso.

Zavesa ima certifikat CE - medicinski pripomoček.

Oblikovanje z gumijastimi trakovi za ušesi. Dolžino lahko prilagodite.

Material NanoAgent je osnova za anatomsko oblikovane in prilegajoče se funkcionalne zavese za moške, ženske in otroke. Kroj je maksimalno prilagojen obliki obraza.Izdelujemo jih v več velikostih (S, M, L) iz pletenin iz finega polipropilena ali poliestra, ki vsebujejo nanodelce srebra. Odvaja znoj in zagotavlja udobje med športom, delom in prostim časom, pa tudi udobno potovanje in čistočo za dolgo časa. Aktivne sestavine, tj. srebrovi/cinkovi ioni, so v celotni prostornini vlakna, so varne, ne dražijo kože in ne povzročajo alergij.

Nanodelci - srebrovi/cinkovi ioni, vsebovani neposredno v vlaknih polipropilenske/poliesterske pletenine, zagotavljajo trajno zaščito pred virusi in bakterijami.

 

DIAGRAM VELIKOSTI približna velikost (material je elastičen)
S otroci širina 2x9=18cm, višina 12cm
M mladi in ženske širina 2x10=20cm, višina 13cm
L moški širina 2x11=22cm, višina 15cm
mADE IN CZ - Ročno izdelano na Češkem

Uporabljeni materiali NanoAgent

SPORT - 140 g/m2 - 60 % poliester + 40 % polipropilen ali PRO+COOL - 150+100 g/m2 - 100 % polipropilen

Vsebuje nanoAg - nanodelce srebra ali nanoZn - nanodelce cinka ter tako trajno in nepovratno zaščito pred bakterijami in posledičnim vonjem. 


Uporaba:

Primerno za: vsakdanje nošenje, družabne dejavnosti, potovanja in vse druge dejavnosti skozi vse leto kot popolna zaščita ust in nosu.

 

Material
100 ~ 180 g/m2 - > 50 % poliester, > 40 % polipropilen Ag+, < 10 % elastan
Standard
ČSN EN 14683 + AC, testirano po ISO 10993-5, certifikat CE
Substance
silver phosphate glass, CAS: 308069-39-8
Pakiranje
1
Izvor
Ročno izdelano na Češkem
Zavese šali filtri

Zavese šali filtri

AGTIVE® NANO preveza z odličnimi funkcionalnimi lastnostmi, za večkratno uporabo, antibakterijska, protivirusna, pralna, razkužljiva, dvoslojna z žepom za filter in sponko za pritrditev nosu.
AGTIVE® SPORT NANO naglavni ščitnik (ne ščitnik za ušesa) z nastavljivim prileganjem, za večkratno uporabo, pralen, z žepom za filter, s širokim spektrom uporabe in odličnimi funkcijami. Zaščita pred virusi, bakterijami, alergeni in smogom, ki se hitro ohrani.

Anatomsko oblikovane in prilegajoče se funkcionalne zavese v velikostih za moške, ženske in otroke. Kroj je maksimalno prilagojen obliki obraza.Pleteno iz finega polipropilena ali poliestra, ki vsebuje nanodelce srebra. Odvaja znoj in zagotavlja udobje med športom, delom in prostim časom, pa tudi udobno potovanje in čistočo za dolgo časa. Z lahkoto diha in jo lahko nosite ves dan. Aktivne sestavine, tj. srebrovi/cinkovi ioni, so v celotni prostornini vlakna, so varne, ne dražijo kože in ne povzročajo alergij.Zavesa ima certifikat CE - medicinski pripomoček.

NANO roušky

n

ANO AGTIVE® za večkratno uporabo, pralni, dvoslojni, večnamenski cevasti šal s filtrirnim žepom in AGTIVE® SPORT s širokim spektrom uporabe in odličnimi funkcijami, za večkratno uporabo, pralni, nastavljiv, s filtrirnim žepom. Zaščita pred virusi, bakterijami, alergeni in smogom, ki se hitro ohrani.

Nano čevlji vas bodo spremljali in ščitili pri vseh dejavnostih, športu, delu, prostem času in tudi na potovanjih, kjer so njihove lastnosti najbolj izrazite.

Uporabljena fina vlakna so skoraj nevpojna, zato odvajajo znoj na površino pletenine, ne hladijo kože in je ne praskejo ali dražijo.

Srebro, ki je vsebovano neposredno v polimeru nanovlakna, aktivno zmanjšuje razmnoževanje bakterij in tako zagotavlja trajno in dolgotrajno zaščito. Aktivne snovi, tj. srebrovi ioni, so v celotni prostornini vlakna, so varne in ne povzročajo alergij. Naših izdelkov vam po vsaki uporabi ni treba prati in tako aktivno prispevate k varovanju okolja :)

Funkční šátky

CERTIFIKACE

Naši medicinski izdelki nanooblačilo in nanošali ustrezajo standardu EN 14683+AC, ki ga zahteva nujni ukrep Ministrstva za zdravje 22.2.2021, vključno s posodobitvijo z dne 1.11.2021 in drugi o obveznosti prenosa od 25.2.2021 na določenih območjih, respirator ali podobno napravo za zaščito dihal.
Priporočamo, da izdelek dopolnite z nanofiltri, da dosežete 99,9-odstotno filtriranje.
Zavese in šali so izdelki iz materialov in nanodelcev, antibakterijski, protivirusni, dvoslojni.
Z dodatkom nanofiltrov je ustvarjen tretji sloj, zavesa/šali pa zagotavlja zaščito pred virusi, bakterijami, alergeni in smogom.
Naše zavese niso iz blaga ali domače izdelave. Izdelujemo iz preverjenih materialov v skladu s standardi, ki veljajo za zaščitno medicinsko opremo.
Vsi certifikati, vključno z navedenimi standardi, so na voljo na povezavah v opisu izdelka ali v članku Certificiranje
CERTIFIKAT - Prevleka in šal - AGTIVE®

CERTIFIKAT - Prevleka in šal - AGTIVE®

AGTIVE® NANO draperija in izpeljane vrste izdelkov

izpolnjuje vse zahteve standarda EN 14683 + AC, izdelki so bili testirani v skladu s standardom ISO 10993-5, uporabljeni materiali, nanoobloge in nanofiltri pa so bakteriološko in citotoksični ter po naših priporočilih varni za uporabnike

Pregled FullWallet - NANO večnamenski šal AGTIVE - unisex - ocena: ★★★★★

Pregled FullWallet - NANO večnamenski šal AGTIVE - unisex - ocena: ★★★★★

NANO večnamenski šal AGTIVE 3F 99,9% - unisex

  • Unisex velikost: M
  • Material: AGTIVE - >50 % poliester, >40 % polipropilen Ag+, <10 % elastan
  • Barva: črna / bela / siva / modra / nebesno modra / zelena / kaki / rdeča / oranžna / rumena
  • Z žepom in 3 zamenljivimi filtri
  • Vsebuje nanodelce srebra
  • Ocena: ★★★★★

NANO maska ​​(2-slojna z žepom in sponko)

EUR
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
French
fr
German
de
Hungarian
hu
Italian
it
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Slovene
sl
Spanish
es
Ukrainian
uk