NANO.MED.CLEAN filter 99,9 % - pakiranje: 3 kosi

Filtri NANO.MED.CLEAN 99,9 % - zaščita pred virusi, bakterijami, alergeni in smogom.... 
: 2.83 EUR (-0%)
2.34 EUR 
> 5 ks
2.83 EUR
ks
: NMC_3
:

NANO.MED.CLEAN filter 99,9 %

Filter NANO.MED.NanovlaknaCLEAN, ki zajamejo več kot 99,9 % virusov in bakterij, vključno s koronavirusom in COVID-19

Za enkratno uporabo NANO MED.Filter CLEAN z 99,9-odstotno učinkovitostjo filtriranja virusov in bakterij je pomembna pomoč pri preprečevanju koronavirusov, ki povzročajo bolezen COVID-19. Je zelo zračna, skozi njo je lahko dihati. Je za enkratno uporabo in ga je mogoče enostavno zamenjati. Ne vsebuje strupenih snovi.

Filter ima veljavna poročila o preskusih podjetja Nelson Labs. Ima certifikat CE kot dodatek za medicinski pripomoček. Filter je patentiran češki izdelek, proizveden v EU.

Z združitvijo filtra NANO.MED.CLEAN in rjuha z žepom zagotavljata popolno zaščito za vas in vašo okolico.

Filter se lahko vstavi v žep zavese. Priporočeno trajanje uporabe je največ 12 ur.

Pred uporabo filtra si umijte roke. Vložite zaveso z žepom. Filter je za enkratno uporabo. Po uporabi odstranite filter in ga takoj odvrzite med mešane odpadke. Pri večkratni uporabi obstaja nevarnost kontaminacije.

S čiščenjem se lahko filter razvrednoti.Večkratna uporaba ni varna.

 

NANO.MED.CLEAN filtr

NANO filtrace

Standard
ČSN EN 14683 + AC, testirano po ISO 10993-5, certifikat CE
Izvor
CZ / EU
Zavese šali filtri

Zavese šali filtri

AGTIVE® NANO preveza z odličnimi funkcionalnimi lastnostmi, za večkratno uporabo, antibakterijska, protivirusna, pralna, razkužljiva, dvoslojna z žepom za filter in sponko za pritrditev nosu.
AGTIVE® SPORT NANO naglavni ščitnik (ne ščitnik za ušesa) z nastavljivim prileganjem, za večkratno uporabo, pralen, z žepom za filter, s širokim spektrom uporabe in odličnimi funkcijami. Zaščita pred virusi, bakterijami, alergeni in smogom, ki se hitro ohrani.

Anatomsko oblikovane in prilegajoče se funkcionalne zavese v velikostih za moške, ženske in otroke. Kroj je maksimalno prilagojen obliki obraza.Pleteno iz finega polipropilena ali poliestra, ki vsebuje nanodelce srebra. Odvaja znoj in zagotavlja udobje med športom, delom in prostim časom, pa tudi udobno potovanje in čistočo za dolgo časa. Z lahkoto diha in jo lahko nosite ves dan. Aktivne sestavine, tj. srebrovi/cinkovi ioni, so v celotni prostornini vlakna, so varne, ne dražijo kože in ne povzročajo alergij.Zavesa ima certifikat CE - medicinski pripomoček.

NANO roušky

n

ANO AGTIVE® za večkratno uporabo, pralni, dvoslojni, večnamenski cevasti šal s filtrirnim žepom in AGTIVE® SPORT s širokim spektrom uporabe in odličnimi funkcijami, za večkratno uporabo, pralni, nastavljiv, s filtrirnim žepom. Zaščita pred virusi, bakterijami, alergeni in smogom, ki se hitro ohrani.

Nano čevlji vas bodo spremljali in ščitili pri vseh dejavnostih, športu, delu, prostem času in tudi na potovanjih, kjer so njihove lastnosti najbolj izrazite.

Uporabljena fina vlakna so skoraj nevpojna, zato odvajajo znoj na površino pletenine, ne hladijo kože in je ne praskejo ali dražijo.

Srebro, ki je vsebovano neposredno v polimeru nanovlakna, aktivno zmanjšuje razmnoževanje bakterij in tako zagotavlja trajno in dolgotrajno zaščito. Aktivne snovi, tj. srebrovi ioni, so v celotni prostornini vlakna, so varne in ne povzročajo alergij. Naših izdelkov vam po vsaki uporabi ni treba prati in tako aktivno prispevate k varovanju okolja :)

Funkční šátky

CERTIFIKACE

Naši medicinski izdelki nanooblačilo in nanošali ustrezajo standardu EN 14683+AC, ki ga zahteva nujni ukrep Ministrstva za zdravje 22.2.2021, vključno s posodobitvijo z dne 1.11.2021 in drugi o obveznosti prenosa od 25.2.2021 na določenih območjih, respirator ali podobno napravo za zaščito dihal.
Priporočamo, da izdelek dopolnite z nanofiltri, da dosežete 99,9-odstotno filtriranje.
Zavese in šali so izdelki iz materialov in nanodelcev, antibakterijski, protivirusni, dvoslojni.
Z dodatkom nanofiltrov je ustvarjen tretji sloj, zavesa/šali pa zagotavlja zaščito pred virusi, bakterijami, alergeni in smogom.
Naše zavese niso iz blaga ali domače izdelave. Izdelujemo iz preverjenih materialov v skladu s standardi, ki veljajo za zaščitno medicinsko opremo.
Vsi certifikati, vključno z navedenimi standardi, so na voljo na povezavah v opisu izdelka ali v članku Certificiranje
CERTIFIKAT - filter NANO.MED.ČISTO

CERTIFIKAT - filter NANO.MED.ČISTO

FILTER CERTIFICATE

učinkovitost filtra Nano Med Clean proti virusom (VFE - Viral Filtration Efficiency) je potrdil ugledni laboratorij Nelson Labs v ZDA. To je tanek tekstil z nanovlakneno strukturo. Uporabniki ga lahko namestijo v zaveso iz blaga in se tako zaščitijo ves dan. Je lahka in zelo zračna, zato lažje diha. V primerjavi z drugimi materiali ima zračnost dvesto litrov zraka na kvadratni meter na sekundo.

 

Pregled FullWallet - NANO večnamenski šal AGTIVE - unisex - ocena: ★★★★★

Pregled FullWallet - NANO večnamenski šal AGTIVE - unisex - ocena: ★★★★★

NANO večnamenski šal AGTIVE 3F 99,9% - unisex

  • Unisex velikost: M
  • Material: AGTIVE - >50 % poliester, >40 % polipropilen Ag+, <10 % elastan
  • Barva: črna / bela / siva / modra / nebesno modra / zelena / kaki / rdeča / oranžna / rumena
  • Z žepom in 3 zamenljivimi filtri
  • Vsebuje nanodelce srebra
  • Ocena: ★★★★★
Související produkty

NANO.MED.CLEAN filter 99,9 %

EUR