SPORT

agtive® SPORT - športno in barvito

Športno spodnje perilo, ki se lahko zelo hitro odzove na povečane obremenitve. Izdelana je iz integrirane pletenine, ki združuje najboljše lastnosti dveh funkcionalnih materialov - polipropilena in poliestra.  

Polipropilen v bakteriostatični obdelavi zanesljivo prenaša vlago na zunanji sloj poliestra, ki v sodelovanju s posebno strukturo pletenine, ki povečuje površino lica, to vlago zelo hitro izhlapi v okoliški prostor. Polipropilen ohranja kožo suho tudi med večjo fizično aktivnostjo, je zelo udoben, ne povzroča alergije ter je odporen na plesni in bakterije. 

Spodnje perilo SPORT je namenjeno vsem, ki ste vajeni kakovosti in lastnosti spodnjega perila agtive® in želite uživati v svojih aktivnostih v najljubši barvi. Posebej primeren je za šport na prostem ali povečano telesno dejavnost pri zmernih temperaturah, na primer spomladi in jeseni. 

Učinkovite bakteriostatične snovi so v celotnem volumnu vlakna, so varne, ne dražijo kože in ne povzročajo alergij. 

Naših izdelkov vam po vsaki uporabi ni treba prati in tako aktivno prispevate k varovanju okolja :)

Uporaba ravnih šivov in visoka kakovost izdelave dajeta platnu visoko vzdržljivost in uporabno vrednost. Po vsaki uporabi ni treba prati - tako prihranite čas in denarnico. 

 

Uporabljeni material

Narejen je iz materiala nanoagent SPORT (140 g/m2 - 60 % poliester, 40 % polipropilen Ag+ z nanodelci srebra), zato je trajna in nevpojna zaščita pred bakterijami in posledičnim vonjem. Dolgo boste imeli občutek čistoče.

SPORT

Vypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
French
fr
German
de
Hungarian
hu
Italian
it
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Slovene
sl
Ukrainian
uk