SILUET

agtive® SILUET

Spodnje perilo dobiva novo dimenzijo - raztegljivo in lahko funkcionalno spodnje perilo za vse aktivne moške in ženske.Fina bakteriostatična poliestrska mikrovlakna dopolnjuje elastična likra. Zaradi prožnosti in prefinjenega kroja se tesno prilega koži, odvaja znoj in poskrbi za optimalno toplotno udobje. Ob izbiri ustrezne velikosti in kroja rahlo oblikuje postavo, hkrati pa ohranja zračnost pletenine.Zasnovan je za nošenje pod vsem našim funkcionalnim spodnjim perilom. Spremljal vas bo pri vseh dejavnostih v športu, pri delu, v prostem času in tudi na potovanjih, kjer so njegove značilnosti najbolj izrazite.

Uporabljena fina mikropoliestrska vlakna so nealergena, dihajo, se hitro sušijo in ne hladijo kože.

Srebro, ki je neposredno v polimeru vlaken, aktivno zmanjšuje rast bakterij in tako zagotavlja trajno in dolgotrajno zaščito pred neprijetnim vonjem. Aktivne snovi, tj. srebrovi ioni, so v celotni prostornini vlakna, so varne in ne povzročajo alergij. Naših izdelkov vam po vsaki uporabi ni treba prati in tako aktivno prispevate k varovanju okolja :)

Udoben in lahek material za najbolj občutljive dele telesa. Odporen je na mehansko obrabo, aktivno uničuje bakterije in preprečuje neprijetne vonjave. Zaradi vseh svojih lastnosti je odlična izbira za vsak dan... Po uporabi izdelka ni treba takoj oprati, kar boste najbolj cenili na poslovnih ali prostočasnih potovanjih.

Uporabljeni material

Narejen je iz nanoagenta SILUET - 165 g/m2 - 92 % poliestra z Ag+ (srebrnimi delci), 8 % elastana, zato je trajna in nevpojna zaščita pred bakterijami in posledično neprijetnim vonjem. Dolgo boste imeli občutek čistoče.

Vypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
French
fr
German
de
Hungarian
hu
Italian
it
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Slovene
sl
Ukrainian
uk