MERINO

agtive® MERINO - funkcionalna oblačila za zelo hladno vreme

Toplo se oblecite... Ta linija izdelkov združuje dve zelo pomembni zahtevi za ohranjanje toplote v zelo hladnem vremenu - kombinacija materialov v pletenini, izdelani z višjo gramaturo, ki zapolnjuje profil pletenine z majhnimi zračnimi prostori, prinaša toplotno izolacijo, visok delež fine merino volne pa zagotavlja potrebno toplotno udobje. Predvsem volna merino ima odlično sposobnost izolacije nastale toplote. MERINO boste uporabili povsod, kjer se morate ogreti, tudi če se ne ukvarjate z veliko fizično aktivnostjo.

Spodnje perilo z odličnimi toplotnoizolacijskimi lastnostmi zaradi kombinacije tople merino volne, poliestra in drugih dodatkov. Svoje mesto bo našel povsod, kjer ni možnosti za fizično aktivnost, in v zelo hladnem vremenu. Značilna anatomska oblika in ploski šivi, ki ne pritiskajo, povečujejo udobje uporabnika.

Primerno za: ekstremno smučanje, zimska potovanja z motorjem, delovne dejavnosti v hladnem vremenu, lov in ribolov, zimske športe in pohodništvo, zimsko pohodništvo ter bivanje na prostem pozimi in v zelo hladnem vremenu.

Uporabljeni materiali:

Izdelano iz nanoagenta MERINO 230 g/m2 (54 % merino volne, 21 % poliestra Thermo°Cool, 21 % liocella Tencel® C, 4 % poliamida)

agtive MERINO

Vypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
French
fr
German
de
Hungarian
hu
Italian
it
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Slovene
sl
Spanish
es
Ukrainian
uk