GOLF

agtive® GOLF - funkcionalna oblačila

Izdelki GOLF so vrhnja oblačila za vsakdanje nošenje. Zasnovane so kot oblačila s prefinjeno optiko in dopolnjene z dragocenimi, a subtilnimi vezeninami. Odvajajo znoj in tako prispevajo k prijetnemu počutju tudi v toplejših mesecih. Ohranjajo vaše telo suho in okolje brez vonja. Poleti ne tvorijo vidnih potnih map, zato so namenjene povsod, kjer želite biti vedno videti sveže. Navdušeni boste nad njihovim enostavnim vzdrževanjem, nebleščečim zaključkom in barvno obstojnostjo...

Začenja se obdobje funkcionalnih oblačil v vsakdanjem življenju in pri delu. Privlačen dizajn, prefinjeni detajli ter prijeten in lahek material - to so osnovni atributi ponudbe izdelkov GOLF. Material, iz katerega so izdelani izdelki, vas bo prijetno presenetil s svojo visoko zmogljivostjo in skoraj nezahtevnim vzdrževanjem.

Primerno za: vsakdanje nošenje, delo v higienskem okolju, potovanja in vse notranje športne dejavnosti, golf, prosti čas, sprostitev.

Uporabljeni material

Narejen je iz materiala GOLF z nanoagentom (150 g/m2 - 100 % polipropilen Ag+ (nanodelci srebra), zato je trajna in nevpojna zaščita pred bakterijami in posledičnim vonjem. Dolgo boste imeli občutek čistoče.

GOLF

Vypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
French
fr
German
de
Hungarian
hu
Italian
it
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Slovene
sl
Spanish
es
Ukrainian
uk