GOLF

agtive® GOLF - funkcionalna oblačila

Izdelki GOLF so vrhnja oblačila za šport in vsakdanje nošenje. Združujejo lastnosti spodnjega perila in športnih oblačil. Nosijo se neposredno na telesu, vendar vas bodo zaradi prefinjene zasnove, odpornosti proti umazaniji in gubam zastopale tudi v zahtevnih situacijah, kot je golf, in po 36 luknjah. Pletenina odvaja znoj in tako prispeva k udobnemu počutju tudi v toplejših mesecih. Zaradi nanodelcev ohranjajo vaše telo suho, okolje pa brez vonja. Izdelki GOLF poleti ne tvorijo vidnih znojnic, zato so namenjeni povsod, kjer želite biti videti sveže. Navdušeni boste nad njihovim enostavnim vzdrževanjem, nebleščečim zaključkom in barvno obstojnostjo...

Začenja se obdobje funkcionalnih oblačil v vsakdanjem življenju in pri delu. Privlačen dizajn, prefinjeni detajli ter prijeten in lahek material - to so osnovni atributi ponudbe izdelkov GOLF. Material, iz katerega so izdelani izdelki, vas bo prijetno presenetil s svojo visoko zmogljivostjo in skoraj nezahtevnim vzdrževanjem.

Primerno za: vsakdanje nošenje, delo v higienskem okolju, potovanja in vse notranje športne dejavnosti, golf, tenis, pohodništvo, prosti čas, sprostitev.

Uporabljeni material

Narejena je iz materiala GOLF z nanoagentom (150 g/m2 - 100 % polipropilen Ag+ (nanodelci srebra), zato je trajno in neizplivno zaščitena pred bakterijami in posledičnim vonjem. Dolgo boste imeli občutek čistoče.

GOLF

Vypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
French
fr
German
de
Hungarian
hu
Italian
it
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Slovene
sl
Spanish
es
Ukrainian
uk