Materiali za nanoagente

COOL
COOL
GOLF
GOLF
MERINO
MERINO
PRO
PRO
SILUET
SILUET
SPORT
SPORT
TERMO
TERMO
TOP
TOP

STOP MICROB & VIRUS

Za antibakterijska funkcionalna oblačila in spodnje perilo

Pleteno iz posebnih polipropilenskih/poliesterskih vlaken, obdelanih z antibakterijskim antivirusnim dodatkom na osnovi srebrovih ionov. Preprečuje razvoj bakterij in virusov, zmanjšuje neprijetne vonjave in zagotavlja higiensko svežino. Ni škodljiv za ljudi in okolje.

Že dolgo je znano, da so nevpojni tekstilni materiali, v tem primeru predvsem polipropilen, primernejši za odvajanje znoja s telesa kot večina naravnih vlaken. Z odvajanjem vodne pare stran od kože je zagotovljeno boljše toplotno udobje, koža ostane suha in ustvarja občutek toplote v hladnem vremenu ter občutek hladu v toplem vremenu. S prefinjeno strukturo pletenin in dodatkom drugih vrst elastana ter vlaken volne merino smo ustvarili osnovno paleto funkcionalnih oblačil za vse letne čase. Vendar pa je treba vsak izdelek iz ponudbe izbrati ne le glede na temperaturo okolja, temveč tudi glede na dejavnost, ki jo nameravate opravljati.

Raven nanotehnologije v tekstilni industriji nam omogoča ustvarjanje pletenin in izdelkov, ki imajo revolucionarne lastnosti: trajne protimikrobne in antibakterijske funkcije, tj. dolgotrajno okolje brez vonja in s tem zagotovljen občutek higienske čistoče. Naši izdelki so obstojni več dni in jih ni treba umivati po vsaki uporabi. Izdelkov ni treba likati, odporni so na maščobe, vodo, olja in kisline... Z zmanjšanjem števila pralnih ciklov, energije in stroškov pralnih sredstev za vzdrževanje naših izdelkov znatno prihranite svoj čas in okolje :)

 


Izdelke AGTIVE odlikujeta prefinjena struktura pletenin in dodatek drugih vrst vlaken, kot sta elastan in merino volna, ki dopolnjujeta njihove izjemne lastnosti.Izbirate lahko med naslednjimi osnovnimi linijami:

COOL : za blago in toplo vreme
PRO : za profesionalno uporabo v spremenljivem vremenu
GOLF: za udobje in zabavo
SILUET : spodnje perilo, uporabno skozi vse leto
SPORT : športno in barvito za aktivne dni skozi vse leto
TOP : jopice, telovniki, hlače kot druga plast za hladno vreme

Funkcionalna športna oblačila iz tradicionalnih materialov brez antibakterijskih nanodelcev so na voljo v ponudbi:

PROTTON: oblačila za šport in prosti čas
REVIVE: iz recikliranih materialov

Vypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
French
fr
German
de
Hungarian
hu
Italian
it
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Slovene
sl
Spanish
es
Ukrainian
uk