Life change

Návody
Návody
TOP MLM 2023
TOP MLM 2023

LIVE GOOD

Izdelki in sistem LIVEGOOD bodo spremenili vaše življenje!

  • Najzmogljivejši sistem v panogi
  • Izdelki, ki se prodajajo sami
  • Velikodušen načrt nadomestil
  • Rezultati, ki spreminjajo življenje

LIVE GOOD

Uspešno ameriško podjetje, ustanovljeno leta 2021.
Prav zdaj začenja nov trženjski model, s katerim lahko vsakdo zasluži denar.
Tako lahko tudi samotarji brez potrebe po ustvarjanju lastnega omrežja. Nikogar ni treba neposredno registrirati.
Tudi brez obveznosti nakupa izdelkov podjetja.

Brezplačna registracija z možnostjo, da se kadar koli odjavite.

Tako boste lahko naročili izdelke po znižanih cenah.

Postanete lahko aktivni član in zaslužite pasivni dohodek z izplačilom vsak mesec.

S popolnim dostopom do vseh razpoložljivih orodij in usposabljanj lahko delite izdelke, gradite svojo ekipo in ustvarjate visoke aktivne prihodke.

 

Izdelki LIVEGOOD:

Registracija LIVEGOOD:

LIVEGOOD shop LIVEGOOD register

Po preprosti in nezavezujoči registraciji boste prejeli e-poštno sporočilo z vidno povezavo, ki jo lahko kliknete in se na spletnem mestu (lahko ga tudi preklopite v svoj jezik) odpravite v svojo pisarno, pregledate vse o projektu in podjetju ter, kar je najpomembneje, vidite, koliko drugih ljudi z vsega sveta se je po vaši registraciji samodejno registriralo pod vami.

Prikazalo se bo odštevanje do naslednjega zaprtja pozicije - do takrat bi morali pozicijo zapreti z nakupom.
V zgornjem meniju kliknite na "My Powerline" in videli boste vedno več predprijavljenih in vedno več plačanih članov. 

Če se odločite za sodelovanje in zaslužek, je strošek na začetku prvega meseca 49,95 USD, nato pa vsak nadaljnji mesec le 9,95 USD. USD na mesec. Lahko pa plačate celo leto z 20-odstotnim popustom. Ne le, da dobite zanimiv pasivni dohodek v višini do 2047 USD na mesec, ampak tudi dostop do res velikih popustov na kakovostne izdelke do 75 %. Izdelkov vam ni treba kupiti, vendar to ni pogoj.Plačilo je mogoče preprosto s kreditno kartico. Zaslužki se pripišejo na izplačilno polje nastavljenega načrta izplačil in jih lahko izplačate na bančni račun, kartico, e-denarnico ali Bitcoin.

Provizije iz matrike - glavni zaslužek za samotarje.

Ko se registrirate, lahko na časovniku vidite, do kdaj morate plačati članarino in tako pridobiti svoj poslovni center v hitri matriki. Ko se vsak dan v sistem LIVEGOOD vključi več ljudi, so glede na datum registracije uvrščeni v matriko POD vseh, ki so tam že prisotni. Čim prej boste plačali članarino in zaklenili svoj položaj, tem višji bo vaš položaj v matriki. Če pa do konca svojega časa v pisarni ne boste plačali članarine, bodo registrirane osebe, ki jih vidite, izbrisane, nato pa se bodo nove registracije začele z novim časovnikom.Izpolnjeno matriko si boste ogledali po zaklenitvi položajev - to je vsak petek od 9:00 dalje.

Če vaš mesečni zaslužek ni dovolj in želite zaslužiti več, lahko ta projekt in podjetje priporočite drugim ljudem. Ne le, da jim boste pomagali, ampak boste dobili tudi dodaten zaslužek in s tem večjo plačo.


Cena članarine je določena v fiksnem znesku, ki si ga lahko privošči skoraj vsak, zato je združenje LIFEGOOD tako dobro poslovalo in lahko brez težav plačuje članarino. Kljub temu želimo opozoriti na tveganja, ki jih prinaša vlaganje v internet in tovrstne projekte. Vlagajte le zneske, ki si jih lahko privoščite. Nismo finančni svetovalci in zgornjo priložnost delimo na podlagi lastnih naložb in izkušenj. 

 

Vypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
French
fr
German
de
Hungarian
hu
Italian
it
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Slovene
sl
Spanish
es
Ukrainian
uk