Zavrtite kolesa za Fenix

3. - 17. september 2022

Zavrtite kolesa za Fenix

Dobrodelna virtualna kolesarska dirka za ParaCENTRE Fenix

Premagajte sebe in z nami zavrtite kolesa za dober namen!

Izberite svojo kategorijo, prijavnino ali naročite druge predmete za zbiranje sredstev, da v celoti podprete ParaCENTRUM Fenix in pretečete čim več kilometrov od 3. september do 17. september 2022. Izkupiček od prijavnine bo namenjen rehabilitaciji naših strank s poškodbo hrbtenjače. Redna rehabilitacija je ena najpomembnejših dejavnosti in je sestavni del življenja vsakega uporabnika invalidskega vozička.

Vozite lahko kolo, skuter, ročno kolo, invalidski voziček z dodatnimi kolesi, vozite sami, v skupini ali z družino, kadar koli in kjer koli! Svojo uspešnost lahko merite prek priljubljene aplikacije ali aplikacije EPP Pomáhej gibem Fundacije ČEZ. Nato ga vnesite v sistem za merjenje časa IronTime s povezavo, ki jo boste prejeli 3 dni pred dirko. Svoje rezultate, vključno s fotografijami, delite na svojih družbenih omrežjih pod hashtagom #roztockola ali #roztockolaprofenix.

Pokrovitelj kolesarske dirke je Jaroslav Kulhavý, pomemben češki dobitnik medalj in olimpijski kolesarski prvak, ki je leta 2012 v Londonu zmagal na dirki gorskih koles.

 

Uradni začetek

Kolesarska dirka se bo začela 3. september 2022 ob 10:00 uri. ob tej priložnosti bo na kolesarski stezi v bližini nakupovalnega središča Olympia Brno potekal simbolični start, na katerega vabimo vse rokometaše, kolesarje in druge športne navdušence. Vožnja s kolesi bo potekala od 9.30 do 11.30. rezervirano samo za udeležence dirke. Na parkirišču za OC Olympia vam bo na voljo osebje, ki vam bo pomagalo pri premikanju iz vozila na ročno kolo itd.) in prostori za invalide s straniščem. 

 

Za zmagovalce vseh kategorij smo pripravili športne antibakterijske funkcionalne majice. Velikost, barvo in obliko bodo izbrali zmagovalci.

Vypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
French
fr
German
de
Hungarian
hu
Italian
it
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Slovene
sl
Spanish
es
Ukrainian
uk