CERTIFIKAT - filter NANO.MED.ČISTO

FILTER CERTIFICATE

učinkovitost filtra Nano Med Clean proti virusom (VFE - Viral Filtration Efficiency) je potrdil ugledni laboratorij Nelson Labs v ZDA. To je tanek tekstil z nanovlakneno strukturo. Uporabniki ga lahko namestijo v zaveso iz blaga in se tako zaščitijo ves dan. Je lahka in zelo zračna, zato lažje diha. V primerjavi z drugimi materiali ima zračnost dvesto litrov zraka na kvadratni meter na sekundo.

 

Učinkovitost filtra Nano Med Clean proti virusom (VFE - Viral Filtration Efficiency) je potrdil ugledni laboratorij Nelson Labs v ZDA. To je tanek tekstil z nanovlakneno strukturo. Uporabniki ga lahko namestijo v zaveso iz blaga in se tako zaščitijo ves dan. Je lahka in zelo zračna, zato lažje diha. V primerjavi z drugimi materiali ima zračnost dvesto litrov zraka na kvadratni meter na sekundo.

Vsa proizvodnja poteka na Češkem. Obdobje učinkovitosti materiala je določeno na 12 ur. V primerjavi s konkurenco se razlikuje predvsem po visoki stopnji zračnosti, in sicer 200 l/m²/s.
Nanofiltri so zasnovani za vstavljanje v tekstilne zavese. Filter ima certifikat CE in je na seznamu SÚKL kot dodatek k medicinskemu pripomočku.
Na povezavi najdete protokole VFE, BFE in PFE podjetja Nelson Labs ter izjavo o skladnosti (CE).
 
NANO MED CLEAN filtr
NANO filtrace
Vypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
French
fr
German
de
Hungarian
hu
Italian
it
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Slovene
sl
Ukrainian
uk