Certificiranje

Vsi naši izdelki so izdelani na Češkem, njihova visoka uporabna vrednost pa zagotavlja dolgoročno in nemoteno uporabo. Uporabljamo izključno kakovostne preizkušene materiale, proizvedene v EU.

 


ROBČKI IN ŠALI

Certifikace rouškaRouška prohlášení CE

 


ASSURANCE

izdana v skladu s členom. 13 odst. 5 zakona št. 22/1997 in njegovih sprememb ter zlasti Priporočila Komisije EU 2020/403 z dne 13. marec 2020

V skladu z zgoraj navedenim zakonom in priporočili izdajamo to zagotovilo, da je bila za izdelek, ki ga proizvajamo, izdana izjava o skladnosti, ki je bila pripravljena na podlagi poročil o preskusih uporabljenih materialov. 

Medicinski izdelek:

  • Prevleka AGTIVE® NANO

v skladu z naslednjimi izpeljanimi vrstami:

  • Prevleka AGTIVE® FIX NANO
  • AGTIVE® NANO šal
  • NANO draperija AGTIVE® SPORT
  • NANO šal AGTIVE® SPORT

Izdelek izpolnjuje vse zahteve standarda EN 14683 + AC.

Izdelek je uspešno opravil zdravstveno oceno SZU z dne 9.10.2020 CTZB št. 187-10478/20-191-193 kot varno.

Izdelki so bili zasnovani, izdelani in odobreni v skladu z zgoraj navedenimi zakoni, direktivami in standardi ČSN EN ter izpolnjujejo zahteve za oznako CE.

Testiran je bil v skladu s standardom ISO 10993-5, uporabljeni materiali, nanosnovi in nanofilter pa so bakteriološko in citotoksično varni ter po naših priporočilih varni za uporabnike .


FILTRI

Certifikace FILTR


Učinkovitost filtra Nano Med Clean proti virusom je bila potrjena (VFE - Viral Filtration Efficiency) s strani uglednega laboratorija Nelson Labs v ZDA. To je tanek tekstil z nanovlakneno strukturo. Uporabniki ga lahko namestijo v zaveso iz blaga in se tako zaščitijo ves dan. Je lahka in zelo zračna, zato lažje diha. V primerjavi z drugimi materiali ima zračnost dvesto litrov zraka na kvadratni meter na sekundo.

Vsa proizvodnja poteka na Češkem. Obdobje učinkovitosti materiala je določeno na 12 ur. V primerjavi s konkurenco se razlikuje predvsem po visoki stopnji zračnosti, in sicer 200 l/m²/s.
Nanofiltri so zasnovani za vstavljanje v tekstilne zavese. Filter ima certifikat CE in je na seznamu SÚKL kot dodatek k medicinskemu pripomočku.
Na povezavi najdete protokole VFE, BFE in PFE podjetja Nelson Labs ter izjavo o skladnosti (CE).
NANO filtrace

OBLAČILA


Oblačila in večnamensko spodnje perilo, ki jih tržimo, izpolnjujejo pogoje metodološkega priporočila št. 1/2000 za oblačila, ki so v neposrednem stiku s človeškim telesom prek kože, so v skladu z ustreznimi predpisi in so varna v skladu s sprejetimi priporočili.

 

Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
French
fr
German
de
Hungarian
hu
Italian
it
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Slovene
sl
Spanish
es
Ukrainian
uk