Novost leta 2023

Odločili smo se, da bomo odločitev o tem, ali so cene v skladu z vrednostjo, kakovostjo in značilnostmi izdelkov, prepustili izključno našim strankam. Zato od začetka leta 2023 ne navajamo višine normalne cene in zneska popusta. Za izdelek obstaja samo ena prodajna cena.
Našim stalnim strankam ponujamo program zvestobe. Z registracijo in prijavo v svoj račun lahko izkoristite ugodnejše cene, dobropise za vsak nakup, možnost unovčitve dobropisov kot popust pri nakupu ter posebne promocije in ponudbe

Pod pritiskom inflacije in naraščajočih cen materialov, zlasti volne merino, smo bili prisiljeni prilagoditi cene naših izdelkov. Večje spremembe se dogajajo le pri liniji MERINO, medtem ko so cene drugih izdelkov nekoliko prilagojene ali ostajajo nespremenjene.

Spletna trgovina je zdaj prevedena v 14 jezikov in dosegamo stranke iz vse Evrope. Svoje izdelke ponujamo tudi prek tržnic, kot so Mall, Allegro, Alza, pripravljamo pa tudi eMag, Kaufland in druge.

Pripravljamo zanimive novosti in postopoma bomo dopolnili našo ponudbo.

Trenutno poteka proizvodnja izdelkov za zimsko sezono iz serij TERMO in MERINO. Sledili bodo kombinezoni Ribano. Nato spomladanska programska serija PRO in TOP. Pred poletjem bomo dodali tudi seriji COOL in GOLF.

Decembra se je popotnik Standa Tikal, opremljen z našimi izdelki, odpravil na konec sveta prek Galapaških otokov v Ognjeno deželo. Oblačila bo zagotovo temeljito pregledal. Po vrnitvi bo z nami delil svoje izkušnje s potovanja.

Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
French
fr
German
de
Hungarian
hu
Italian
it
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Slovene
sl
Spanish
es
Ukrainian
uk